Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy szülő hogy mondhat ilyet?...

Egy szülő hogy mondhat ilyet? Vagy csak szerintem felháborító?

Figyelt kérdés

Szoktam olvasgatni fórumokat (nem anonim fórumokat) és elképedek, hogy egyes szülők miket írnak.

Ugye vannak képek is amit fórumba is be lehet rakni. (esetleg arról beszélgetni)

Volt már emo-s kép, és 2 olyan fiú képe, akik egymás kezét fogják, és szeretik egymást. (semmi megbotránkoztató nincs a képen, se öltözködésben se semmi)

És itt jön a fekete leves:

×××××××××××××××××××××

Egyszerűen már én szégyenlem magam, hogy hogyan lehetnek egyes szülők ennyire gyűlölködők.

Csak pár hozzászólás anyukáktól vagy apukáktól:

"Ha az én gyerekem lenne, nem hogy enni nem adnék neki, de a torkát is elvágnám."

"Addig rugdosnám míg jobb belátásra nem derül."

"Undorító...és ilyenek élnek?"

"Genetikai zsákutca, undorító"

stb stb.

Most komolyan, egy édesanya, vagy egy édesapa HOGYAN ÍRHAT ILYET??? És ha a saját gyerekük lenne?

Ne haragudjatok, de ezen nagyon felháborodtam. Egyes szülők hogyan lehetnek ekkora gyűlölködők? Most komolyan megölné vagy kitenné az utcára a saját gyerekét csak azért mert pl emo-s vagy homoszexuális?

Normális az ilyen? Minek vállal az ilyen gyereket?

(mert voltak képek a kommentelőkről, és nem 1 volt közülük családi fotó, esetleg babával a kézben, stb)

Ez csak szerintem felháborító?

Miért vannak ilyen szülők? Egy szülőnek a gyereke a legfontosabb....elméletileg.

2012. szept. 17. 20:02
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
ez jó ide: [link]
2012. szept. 17. 20:35
 12/19 anonim ***** válasza:
84%

Az, hogy valaki homoszexuális nem neveltetéstől függ.

Engem teljesen rendes körülmények között, normálisan neveltek, mégis leszbikus vagyok.

Persze az én szüleim is ledöbbentek, amikor eléjük álltam, de megemésztették, mert látják, hogy a barátnőmmel boldog vagyok. Anyukám kifejezetten szereti őt, apukám sem mondott soha rá egy rossz szót sem.

Lehet, hogy azért, ilyenek, mert az "ő idejükben", még nem volt ennyire elterjedt dolog. Tudták, hogy van, de elnyomták és rossznak állították be.

2012. szept. 17. 20:37
 13/19 anonim ***** válasza:
29%

Az ilyen tizenéves, magamutogató emos "melegeket" én sem bírom, pedig én melegpárti vagyok, van több meleg barátom. Ők maguk sem kedvelik ezt a fajtát, mert miattuk őket is jobban megvetik. Ők normális ember módjára élnek, nem provokálnak, mint ezek a fiúkák.

Az emot, mint stílust nemi vonzódásra való tekintet nélkül utálom.

23N

2012. szept. 17. 20:40
 14/19 anonim ***** válasza:
10%
Ha valaki ilyet tesz a gyerekével azért,mert meleg,akkor amúgy is ezt tenné vele és alapból nem fogadja el olyannak,amilyen.Az,hogy meleg,az egy próbatétel a szülőnek,hogy mennyire fogadja el a gyerekét,mennyire szereti és hogy képes e mellette mindenben kiállni.
2012. szept. 17. 22:58
 15/19 anonim ***** válasza:
66%
Igazuk van.Tudom,te azt akarod hogy az emosok és homokosok ellepjék a Földet de ne haragudj számomra ez nem lenne természetes.Nyilvánvalóan a megölést nem gondolták komolyan a szülők de biztosan hogy nem hagynák hogy idáig elfajuljon a dolog,ezeknek a gyerekeknek hiányzott jónéhány egészséges pofon az életükből,szülői neveléstől is függ ez az egész
2012. szept. 18. 02:31
 16/19 anonim ***** válasza:
60%

"Ne ítélkezz felettem"...

Meg is van a magyarázat.Vannak olyan tapló emberek, legyen akár szülő, akár nem, akik minden alkalmat megragadnak, hogy mások felett ítélkezzenek, mert azt hiszik, attól lesznek többek, vagy épp az ő fejükön is van vaj...

Egyébként sok szülő van, akinek még macska sem lenne való, nemhogy gyerek!

2012. szept. 18. 09:48
 17/19 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy az ilyen fórumokba szülők írnak, nem unatkozó tizenévesek? Nem tudhatod, épp ki osztja az észt...
2012. szept. 18. 15:44
 18/19 anonim ***** válasza:

Én nem mondtam el a szüleimnek, hogy meleg vagyok, mert tudtam, mi várna rám utána, így mikor nagykorú lettem, szimplán elfelejtettem őket visszahívni.

Ma már azt sem tudom, élnek-e még.

2012. szept. 18. 15:45
 19/19 anonim ***** válasza:
Utolsó szánalmas vagy. Minek él az ilyen? A saját szüleidet akik felneveltek (legalábbis 12 éves korodig legalább, amíg nem keletkezett egy kis öntudatod) ráadásul meleg is vagy. Evolúciós zsákutca...
2012. szept. 18. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!