A szüleim kikészítenek minket anyagilag, mit tegyek?
Akkor már kettőtöknek kb 134.000 a jövedelme.
Én a helyedben elhúztam volna a párommal. Ha elköltözöl, akkor neked jár a te pénzed is.
Hát, elég sz@r helyzet, de egyetlen lehetőségetek hogy leléptek onnan. Alapból ritka nagy suttyóság a szülő részéről, hogy elveszi a gyereke és a párja pénzét, de így a te pénzeddel együtt havi 100+ ezret kapnak tőletek, ami azért nem kis összeg.
Ha más nem, legalább ideiglenesen nézzetek egy kisebb albérletet, ketten kibéreltek egy saját szobát, az fejenként 30-35ből ki tud jönni még pesten is, vidéki városokban talán még kicsit olcsóbbak is. Nagyon félretenni egyik esetben sem tudtok, de egy havi 20-30 így is maradna. És cserébe nem lennének ott a szülők akik cseszegetnek.
"Nem védem a szüleidet mert elég szemétdog az ételt sajnálni a gyerektől, de havi 100 ezer két ember fenntartására baromi kevés."
Ha otthon laknak, hogy a fenébe kerülnének a szülőknek többe, mint 100ezer? Ne mondj már ilyen baromságot! Víz, villany amit használnak max 10ezer, meg amit megesznek. 50 sincs, nemhogy 100...
134ből meg lehet élni. Nekünk 70 alatt volt a kétszobás albi mindenestül, érts ebben benne volt az internet is. (30 volt a lakbér)
A maradék ételre meg bőven elég nektek. Szóval vágjatok csak bele, ennyi pénz elég kell legyen. Mikor én -szintén betegség miatt- csak segélyt kaptam, kihoztam kb. 100-ból a háztartásunkat.
Kérdező!Felétek milyen árban mozognak az albérletek? Ugye nem mindegy, hogy egy kisebb városról, vagy Budapestről van szó.
Mi az egészet kihoztuk 70.000-re télen. Nálatok ebben az esetben maradna 64.000 Ft kajára,tisztálkodási szerekre.
Fűtési szezonon kívül pedig több is.
Előző voltam.
Ha okosan keresgéltek,kijöttök ennyi pénzből.
30ezres albidijjal mi nem spórolósan jövünk ki 150ből kajával,telefonnal,mindennel.spórolva szerintem le tudnám vinni 100ezer alá (és akkor nincs napi 2 joghurt,nincs nasi,nincs pizzarendelés,nincs telekádban fürdés,stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!