Szerintetek miért ilyen szigorú?
Figyelt kérdés
Mindig is kitünő tanuló voltam,a magatartásomma sem volt nagyon baj,a szüleim mégis szigorúan fognak.Folyton azzal fenyegetnek,hogy nem gépezhetek,miközben,amúgyis korlátozva van az időm,de ez a kisebb gond.A velem egyidős lányok már eljárhatnak ide-oda,néha még este is.Engem eddig egyszer engedtek el este,akkor is elvittek,és fél tizenegykor már jöttek is értem.Jó,én nem is akarok bulizni járni péntekenkét,mert ahhoz még fiatal vagyok,de néha szerintem elengedhetnének a haverokkal erre-arra.És azt sem értem,hogy pl.péntek délután nem mehetek el a barátnőmmékhez,és arra a kérdésre,hogy ,miért nem?' az a válasz,hogy ,mert nem',,még nem végezted el a dolgodat'.A ,dolgom' az,hogy kitakarítsam a szobám stb.Próbálom nekik elmagyarázni,hogyha hazajövök majd megcsinálom,de nem.Nem engedik meg hogy kifessem a körmöm iskolaidőben,és más ilyen kis apróságokon akadnak ki.Én nem hagyom magam,mindig harcolok azért amit akarok,de ez szerintem akkor is túl szigorú,főleg,hogy nem vagyok ,rossz' gyerek.Szerintetek mit tegyek?#szigorú.szülők
2012. szept. 16. 10:15
2/6 anonim válasza:
Szerintem olyan 14 éves lehetsz..barátnőid nem mennek el hozzád?
3/6 anonim válasza:
Nem tudsz mit tenni, egy embert nem lehet megváltoztatni.
4/6 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok,a barátnőim is jönnek de azért szeretnék én is menni :).nem megváltoztatni akarom,mert szeretem,hanem csak valahogy megértetni vele,hogy ne legyen ilyen szigorú.
2012. szept. 16. 15:31
5/6 anonim válasza:
Figyelj, 13 éves vagy.
Megértem a szüleidet, hogy ennyire féltenek téged.Mondjuk ebben a korban nem is nagyon kellene pl. körömlakkot használni.
A szigorúságukat azzal lehet magyarázni, hogy nem akarják, hogy a baráti légkör, illetve a ritka kiruccanások a tanulás rovására menjen.
Azt nem írtad, de gondolom, néha szeretnél valami hobbit is kiprólálni.Ez speciel még jó is lehet, mert a mozgás jó a szervezetnek, és egy idő után a tanulás is könnyebben megy.
Amúgy meg örülj hogy néha elmehetsz valahová, még ha a szülőkkel is.
Én is elég jó tanuló vagyok, de egész nyáron összesen gépezhettem 8 órát(nem 1 nap, összesen), és az egész nyár alatt 1x mehettem ki focizni.Ja, és nyáron 1,5 hónapig hétköznapokon dolgoztam napi 8 órát.
17f
6/6 anonim válasza:
En kb 1-2 evvel wagyok idosebb,szoval te ck ne keseregj itt nekem. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!