Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségek vagy barátnők akik...

Feleségek vagy barátnők akik nem dolgoztok mennyi pénzt ad a férjetek pasitok egy hónapban? Vagy ha ti kezelitek az egesz penzt az kb mennyi és hány főre oszlik el? És ruhara mennyit költótök ebböl?

Figyelt kérdés
Én picit sokat költök ruhára lehet le kéne állnom kiváncsi vagyok más is igy van e
2012. szept. 15. 17:47
1 2 3 4 5 6
 31/56 Ilyent ***** válasza:
28%
Hát érdekes egy kapcsolatban élsz az biztos.
2012. szept. 16. 21:39
 32/56 anonim ***** válasza:
72%

a külön kassza számomra is felfoghatatlan...nálunk ez sose volt igy..már a kezdetektől se...

persze az is értethetetlen, hogy hogy lehet ennyit költeni ruhára??? jo tény...imádom a szép ruhákat...áhhh fene se tudja h ennyit költenék e...végülis...ha van már megtakaritás bőven stb...lehet...bár akkor kettőnk ruhatárát frissiteném fel...egy márkás ruha alapjáraton drága...pláne ha még jó minőség is...és ha megengedhetem magamnak, akkor miért ne? csak akkor turiznék, ha ez élvezet számomra...bár nem hiszem, hogy ennyit elköltenék ruhára egy honapban....de lehet...nem itélkezem...fingom nincs, hogy én mit csinálnék...valszeg ennyit nem, de sokat költenék ruhára az fix...hát irigykedem, akinek nem kell megnéznie, hogy mire költ:D jo nektek!!!

24L

2012. szept. 17. 10:48
 33/56 anonim ***** válasza:
97%
Ez egy nagy büdös KAMU! És nem azért mondom mert irigy vagyok,az távol áll tőlem! Egy nő nem ír ilyenek,h 200 "ropit" költöttem stb.. Tök gyerekes az egész! Hagyjuk..
2012. szept. 21. 11:09
 34/56 anonim ***** válasza:
96%
kérdező,unatkozol?
2012. szept. 23. 06:06
 35/56 anonim ***** válasza:
67%

gratulálok...ez már a kitartott krva kategória....

24L

2012. szept. 24. 08:50
 36/56 anonim ***** válasza:
96%
Kamu ...
2012. szept. 24. 11:19
 37/56 anonim ***** válasza:
85%

szia. nem olvastam végig a hozzászólásokat, de van egy ötletem.

ha le akarsz szokni a vásárolgatásról, tedd a következőt:

fizesd be nekem a jövő félévi tandíjamat, ezután próbálj meg a hónapban úgy élni, hogy nem nyúlsz a takarékhoz. mindenki jól járna:)

amúgy tudod, hogy annyit költesz ruhára havonta, amennyit nekem a szüleim a 18 életévem alatt összespóroltak? kegyetlenül irigyellek, remélem tudod. :D

2012. okt. 21. 02:14
 38/56 anonim ***** válasza:
88%

...én meg azt hiszem, hogy nyitok egy ruhaboltot!!

:)

2012. okt. 21. 05:49
 39/56 anonim ***** válasza:
68%

jó nagy gyökér ez a kérdező. nem azért, hogy ennyit költ ruhára, hanem hogy van pofája idejönni az átlagember közé, és feltenni azt a kérdést hogy gáz-e hogy többet költ ruhára, mint amiből rengeteg család egy hónapban gazdálkodik össz-vissz. ez mérhetetlenül nagy bunkóság.

ha megteheted, tedd meg, kit érdekel. de ne baszogasd ezzel a többi embert, hiszen ez nyilvánvalóan semmi más csak baszogatás, azt azért nem hiszem hogy annyira h.lye vagy, hogy ez most neked új info volt.

2012. okt. 21. 07:18
 40/56 anonim ***** válasza:
95%
Ne mondod, hogy 500 ezres fizu mellett kétszázat költesz ruhákra, és a rezsitek CSAK kétszáz?! Én EZT nem hiszem a sztoridban.
2012. okt. 21. 07:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!