Feleségek vagy barátnők akik nem dolgoztok mennyi pénzt ad a férjetek pasitok egy hónapban? Vagy ha ti kezelitek az egesz penzt az kb mennyi és hány főre oszlik el? És ruhara mennyit költótök ebböl?
szerintem ha te is dolgoznál, akkor megtanulnád értékelni a pénzt.
anno én sem értettem, hogy anyukám miért nem vesz nekem meg valami drágább cuccot, de mióta a saját pénzem költöm, azóta 2x is megnézem, h mire megy el.
ruhára havonta 1 10est költök, a keresetünkhöz képest nem olyan sok, ha tudom tartani ezt az arányt még évek múlva is, akkor nem lesz gond :)
Hátőő, nincs túl jó véleményem rólad.
És nem azért, mert jól élsz, és megengedheted magadnak, hogy ennyit költs ruhára havonta, hanem azért, mert nem hiszem, hogy sok sütnivalód van, ha a gykn érdeklődsz, más is szokott-e havonta 200ezret ruhára költeni.
Ha egy kicsit is tájékozódnál a világban, akkor tudnád, mennyi a magyar átlagkereset, és hogyan él hónapról hónapra többségünk.
Ja, és úgy sejtem a pénz nagy részét nem te keresed (legalábbis remélem -ennyi ésszel-:)) úgy meg főleg gáz ezzel kérkedni.
De nem is értem, ha ennyit keres a férjed, arra már nincs esze, hogy vigyázzon is a pénzére? Vagy ennyire nem számít nektek a pénz?
Kérdésre válaszolva, töredékét költöm annak amit te költesz ruhára, pedig a fizetésem nem töredéke a tiéteknek. Szóval az arányok mások. Én többet teszek félre.
Férfi vagyok egyedül élek de nekem is most ment el ruhára kb 600e
Téli kabát 80e
Átmeneti kabát 40e
3db nadrág 140e
2db póló 25e
5db pulóver 200e
5db ing 90e
És még nem vettem meg mindent.
Igaz én a megunt ruháimat eladom.
De azért elmondhatnád a férjednek
Igaz szerintem feltűnt neki hogy a gardrób szoba tele van.
Azt tudja hogy vettem cuccokat csak azt nem hogy na most 200 ropit elköltöttem erre így nem mondtam. De nem szol bele mennyit költök. Ha 1 milliot a bundqmra szán nem hiszem hogy ezen fennakadna.
Rengeteg ruhám van én is qzon gondolkozom el kéne adnom de te hol adod l utolso hol árulod?
Férjemnek is vásarolni szoktam amugy mert ő nem szeret ma vette, neki 7 pulcsit.ugyhogy igen a gardrobszoba tele.
Én ismerősöknek meg a veterán ha nem kell senkinek.
És utolsó nem mindenki él a minimálbérből.
Attól hogy neked nem futja rá arról mi nem tehetünk.
Kedves Ilyent!
Nem is azzal van a gond, hogy ha valaki megdolgozik azért a havi fél milláért, aztán elszór belőle 200Ft-ot ruhára.. hanem azzal, aki életképtelen, és sikerül elvetetnie magát egy pénzeszsákkal.. Szánalomra méltó az ilyen nő!
Szívesen megnézném az arcát a kérdezőnek amikor majd a férje lepattintja, szegény cicamica meg azt sem tudja merre hány méter, mert semmi máshoz nem ért csak a pénz szóráshoz.. :)))) Igaz, sok ilyen balek van még, majd megoldja.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!