Elegem van az apámból! Mit tegyek?!
Apuval már évek óta rossz a viszonyom.Volt olyan amikor kiskoromban úgy megvert,hogy beleverte a falba a fejem.
Sajnos már egyre gyakoribbak a veszekedések,minden nap összeveszünk valamin.Apuval nem lehet nyugodtan leülni és beszélni,mert már kezet emel rám...Ma meg a szemembe vágta ebéd közben,hogy én tehetek róla,hogy súlyos betegen születtem (szívbetegségem van).
Miért én tehetnék róla???? :( Lecsaptam az asztalra a tányért és sírva futottam ki a konyhából.Már elegem van belőle,hogy nyugodtan nem tud velem beszélni mert megüt,ordít velem...Anyu is mondta már apunak,hogy szedje a gyógyszert....(orvosi papírja van apunak arról hogy idegbeteg csak nem szedi azt a rohädt gyógyszert...) A tesóm már 15 évesen elment itthonról,mert nem bírta már idegileg...Apu annyira kikészítette tesómat is,hogy 3 évig járt pszichológushoz bátyám.Már én is többször elsírtam
Hát ha idegbeteg és nem szedi a gyógyszert, tudtommal simán be lehet vitetni a mentőkkel[?].
Azért megjegyzem, hogy anyud is tehetne valamit...
Egyébként hány éves vagy?
Sajnos egy ilyen esetben ha nem akarja a beteg hogy bevigyék, erőszakot nem alkalmazhatnak.
Apádnak az használna ha visszakapná azt amit ad, jól elverni hogy mozogni ne tudjon mert ilyen embereket nem lehet eltűrni a földön.
Nem értem minek ültél le vele egy asztalhoz enni, egyen magába
Sajnos sok családban vannak ilyen dolgok, hol anyai hol apai részről, ezeket el kell tűrni ha nem akar valamelyik fél válást kezdeményezni
20/F
Istenem remeg-kezem lábam :'(
Az a helyzet,hogy már anyám is rám támadt...
Amikor írtam a kérdést idejött hozzám és megakart ölelni,de én meg azt hittem,hogy azt akarja olvasni amit írok.
Én meg elzavartam,ő meg megsértődött és megtépett és ütött.
Persze én meg nem üthetek vissza.....Mert mégiscsak az anyámról van szó.
Elegem van,hogy már senkiben sem bízhatok meg!!!!
Most azon gondolkozom,hogy elkéne szöknöm....De hova?? Félek megtenni.... :( Mert nem akarok az utcán aludni..Barátnőim szülei meg biztos nem fogadnának be...
Amúgy 16 leszek januárban! köszönöm a válaszokat!
Nyugodj meg, figyelj! Vegyél nagy levegőket, fogj egy könyvet és olvass! Velem is hasonló dolgok történtek, van erre egy nagyon szép idézet. Ha szeretnél beszélgetni erről, fordulj hozzám nyugodtan!
heyalice@freemail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!