Már elegem van az apámból?!
Teljesen kiakaszt, hogy állandóan azzal nyaggat, h mikor hozok már haza egy pasit (akiket eddig hoztam, nem volt szimpatikus neki). Állandóan ossza nekem az eszet, mintha ő olyan tökéletes lenne. Ha mindenz nem lenne elég, nekem állandóan e-mailt kell írogatnom neki, és mindenbe beeköti a orrát. Ma pl. azt se engedte meg, h frufrut vágassak, pedig én szeretnék, jobban érezném magam tőle
A múltkor is kifejtette, h vénlány maradok, mert nincs senkim 20 évesen...csak épp azt nem veszi észre, h az ő gátló hatása, meg a bunkó beszólásai miatt semmi önbizalmam. 20/l
20 évesen hüyle vagy h hagyod h korlátozzon. Dolgozz, aztán a saját pénzedből oylan hajat vágatsz amilyet akarsz. A többi beszólásával meg ne foglalkozz, engedd el a füled mellett avgy menj arrébb ha elkezdi.
21/L
Félsz apádtól magyarán.
Nem csak h kiakaszt hanem agyon is ver majd ezek szerint.
Ha 20 évesen nem mersze vágatni 1frufrut h fogsz beszólni neki h állítson magán?
Én 17 voltam mikor majdnem összevertem az öreget csak azért mert beleszólt abba h eltorzítom a testemet és nem fogja fizetni a plasztikai sebészt stb
Azért legyél már keményebb te lány, vigyél haza vmi kölyköt azt lökd az orra alá h elégedett vagy?
18/F
Ha ilyen discos gyerekek jönnek be, könnyen tudsz találni jóképűt.
Én ugyan jól nézek ki is véleményem szerint megfognád a nem létező isten lábát velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!