Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Már elegem van az...

Mit tegyek? Már elegem van az apámból!

Figyelt kérdés

Nagyon jó apa,meg minden,de már kezd belőle elegem lenni.Folyton azt hajtogatja,hogy ha felnőtt leszek, patkányok fognak a lakásomban futkározni,meg hogy nem fogom tudni a gyerekeimet nevelni.Jó,igaz,hogy nem vagyok egy rendtartó típus,mert az íróasztalomon sokszor nagy kupi van,de könyörgöm!13 éves vagyok!Jó-jó ez nem mentség,tudom.De apám azt hiszi ö a világ közepe,hogy ö mindent tud,ö mindenben tökéletes.Bezzeg én ha nem rakom szépen össze a ruháimat,már elkezdi,hogy el fogok veszni a világban,éhen fogok dögleni,szemétdombon fogok lakni,stb.

Még egyszer mondom,hogy ezt leszámítva tényleg jó apa,sokat segít a tanulásban,nélküle sehol sem lennék,de ez akkor is idegesít már!

13/L

2010. márc. 28. 15:01
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Azt nem jutott még eszedbe, hogy talán tarts rendet a szobádban és apád se nyaggat?? Kb. 10 percbe telik összepakolni vagy annyi se. Hisztis kis pics@, kapj már az agyadhoz.
2010. márc. 28. 15:12
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
hozzuk össze a keresztanyámmal, lécci lécci :D
2010. márc. 28. 15:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az 1. válaszolónak van igaza: rakj rendet! Ha rendet raksz, nem köt beléd... ennyi, nem fog fájni! Nekem ennyi idős koromban ugyanez volt a problémám, de nálunk kicsi is a ház, így nem tudtam a cuccaimat elrakni, ezért vettem egy szekrényt, és abba szépen belepakoltam a holmiaimat, de úgy, h meg is találtam őket ;)

Ennyi az egész, emiatt ne utáld az édesapádat! :)

2010. márc. 28. 15:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem mondtam,hogy utálom!sőt,IMÁDOM!És nem vagyok hisztis pics@,csak ez tényleg idegesít.ha rendet rakok,az se tetszik neki,inkább megcsinálja úgy,ahogy neki tetszik :S
2010. márc. 28. 16:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet tanítani akar, ha nem lenne drasztikus, téged se érdekelne, nem? :)
2010. márc. 28. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!