Mit tegyek? Már elegem van az apámból!
Nagyon jó apa,meg minden,de már kezd belőle elegem lenni.Folyton azt hajtogatja,hogy ha felnőtt leszek, patkányok fognak a lakásomban futkározni,meg hogy nem fogom tudni a gyerekeimet nevelni.Jó,igaz,hogy nem vagyok egy rendtartó típus,mert az íróasztalomon sokszor nagy kupi van,de könyörgöm!13 éves vagyok!Jó-jó ez nem mentség,tudom.De apám azt hiszi ö a világ közepe,hogy ö mindent tud,ö mindenben tökéletes.Bezzeg én ha nem rakom szépen össze a ruháimat,már elkezdi,hogy el fogok veszni a világban,éhen fogok dögleni,szemétdombon fogok lakni,stb.
Még egyszer mondom,hogy ezt leszámítva tényleg jó apa,sokat segít a tanulásban,nélküle sehol sem lennék,de ez akkor is idegesít már!
13/L
Az 1. válaszolónak van igaza: rakj rendet! Ha rendet raksz, nem köt beléd... ennyi, nem fog fájni! Nekem ennyi idős koromban ugyanez volt a problémám, de nálunk kicsi is a ház, így nem tudtam a cuccaimat elrakni, ezért vettem egy szekrényt, és abba szépen belepakoltam a holmiaimat, de úgy, h meg is találtam őket ;)
Ennyi az egész, emiatt ne utáld az édesapádat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!