Szülők! Ti megengednétek ezt? Többi lent.
Van egy psp m, meg pár felesleges cuccom, és ezeket elakarnám adni, hogy vehessek egy vadonatúj xbox360.
Csak az a baj, hogy a szüleim elég szigorúak, könyörögnöm kell, hogy a SAJÁT pénzemből azt vegyek, amit akarok. Egy centet se kéne nekik fizetni, mindent alaposan kiszámoltam.
Persze, hogy megengedném, ez sokkal jobb megoldás annál, mint sírni egy vadiúj után, úgy, hogy a gyerek persze a kisujját sem mozdítaná érte. Kifejezetten tetszik ez az ötlet: eladni, másikat venni, felnőtt gondolkozás egyik jele.
Én mondjuk azért segítenék neki eladni, másikat venni, nehogy átverjék.
22L
Megengedném, csak szerintem segítenék neki, hogy ne sz@rért, húgyért adja el a cuccot, hanem azért megérje, és ne verjék át.
De abszolút nem korlátoznám, ha valami nem kell már neki, hogy megváljon tőle. És valóban, sokkal jobb hozzáállás, mint kicsikarni ezt-azt a szülőkből, hogy vegyék meg...
24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!