A ti családotok hogy spórol? Nálunk anyós azt találta ki hogy nem kell fürdeni egyáltalán max havi 1x ágynemüt már 4 hónapja nem mostunk és azt mondja majd karácsonykor. Másnal is van így?
ma 17:52
akkor ne csak online éljél...gondolom te dolgozol az asztalos sándor utca 4-ben lévő iroda munkatársaként....
ma 17:08
te gondolom a vízműveknél dolgozol...igaz abból is meg kell élnie valakinek..
olvasgass ha már online éled az életed, csak hogy írásban is láss valamit...mondjuk nem nagyon érdekel mit hiszel, én tudom mi folyik ott ahonnan kapom a fizetésem...
"ma 17:52
akkor ne csak online éljél...gondolom te dolgozol az asztalos sándor utca 4-ben lévő iroda munkatársaként...."
Micsoda??? Ez hogy jön a fürdés fogalmának tisztázásához?
Mondjuk nekünk szerencsénk van, fix rezsiköltség van attól függetlenül, mennyi villanyt, gázt, melegvizet használunk. Ezen kívül:
- csapvizet iszunk ásványvíz helyett
- nem kávézunk, nem cigizünk, én nem festetem a hajam... körmös az egyetlen, ahova eljárok, mert alapjáraton a körmeim nagyon gyengék és ha nincs gél lakkozva minimum, akkor mindegyik lemezesen törik csutkára
- nem autóval járunk plusz én rokontól kapok éves BKV-bérletet ingyen... ritka, amikor máshogy kell közlekedni, de az az évi pár taxi vagy vonatozás bőven belefér
- folyamatosan próbáljuk eladni a cuccainkat, amikre már nincs szükség, de használható állapotban vannak
- én tagja vagyok pár netes oldalnak, ahol kérdőívkitöltésért lehet pénzt kapni... nem lehet belőle meggazdagodni, de pár havonta oldalanként 600-1500 Ft-ot simán össze lehet hozni, és egyáltalán nem vesznek el túl sok időt... plusz engem érdekel a piackutatás, szóval szívesen is csinálom
- nézzük, a környékünkön mit hol lehet a legolcsóbban megvenni, plusz menüt tervezünk
- csak teli mosógéppel mosunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!