Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A ti családotok hogy spórol?...

A ti családotok hogy spórol? Nálunk anyós azt találta ki hogy nem kell fürdeni egyáltalán max havi 1x ágynemüt már 4 hónapja nem mostunk és azt mondja majd karácsonykor. Másnal is van így?

Figyelt kérdés
2012. szept. 14. 14:49
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
51%
73%os! Erre amit írsz, bizonyíték nincs. Addig pedig ne riogass senkit erről. Ezt is az ásványvíz forgalmazók találták ki, valamiből élniük kell.
2012. szept. 14. 17:08
 22/29 anonim ***** válasza:
94%
Egyébként tisztázni kéne, hogy a "fürdés" itt mit takar, mert jelentheti csak a kádban pancsolást vagy gyűjtőneve is lehet bármilyen tisztálkodásnak (fürdés, tusolás, lavórban tisztálkodás, stb.)
2012. szept. 14. 17:52
 23/29 anonim ***** válasza:
0%

ma 17:52

akkor ne csak online éljél...gondolom te dolgozol az asztalos sándor utca 4-ben lévő iroda munkatársaként....

2012. szept. 14. 18:16
 24/29 anonim ***** válasza:
14%

ma 17:08

te gondolom a vízműveknél dolgozol...igaz abból is meg kell élnie valakinek..

2012. szept. 14. 18:18
 25/29 anonim ***** válasza:
0%

[link]

olvasgass ha már online éled az életed, csak hogy írásban is láss valamit...mondjuk nem nagyon érdekel mit hiszel, én tudom mi folyik ott ahonnan kapom a fizetésem...

2012. szept. 14. 18:20
 26/29 anonim ***** válasza:
93%
Inkább spóroljon a cigivel,az mellőzhető.
2012. szept. 15. 01:25
 27/29 anonim ***** válasza:
73%

"ma 17:52

akkor ne csak online éljél...gondolom te dolgozol az asztalos sándor utca 4-ben lévő iroda munkatársaként...."

Micsoda??? Ez hogy jön a fürdés fogalmának tisztázásához?

2012. szept. 15. 01:46
 28/29 anonim ***** válasza:
Anyósod csináljon amit akar, elég gáz hogy ilyen igénytelen. Ti meg éljétek a magatok életét, moss és fürödj és nyaralj amikor akarsz. Miért kell neki aszisztálni? Éljetek külön, normális életet.
2012. szept. 16. 13:37
 29/29 anonim ***** válasza:

Mondjuk nekünk szerencsénk van, fix rezsiköltség van attól függetlenül, mennyi villanyt, gázt, melegvizet használunk. Ezen kívül:

- csapvizet iszunk ásványvíz helyett

- nem kávézunk, nem cigizünk, én nem festetem a hajam... körmös az egyetlen, ahova eljárok, mert alapjáraton a körmeim nagyon gyengék és ha nincs gél lakkozva minimum, akkor mindegyik lemezesen törik csutkára

- nem autóval járunk plusz én rokontól kapok éves BKV-bérletet ingyen... ritka, amikor máshogy kell közlekedni, de az az évi pár taxi vagy vonatozás bőven belefér

- folyamatosan próbáljuk eladni a cuccainkat, amikre már nincs szükség, de használható állapotban vannak

- én tagja vagyok pár netes oldalnak, ahol kérdőívkitöltésért lehet pénzt kapni... nem lehet belőle meggazdagodni, de pár havonta oldalanként 600-1500 Ft-ot simán össze lehet hozni, és egyáltalán nem vesznek el túl sok időt... plusz engem érdekel a piackutatás, szóval szívesen is csinálom

- nézzük, a környékünkön mit hol lehet a legolcsóbban megvenni, plusz menüt tervezünk

- csak teli mosógéppel mosunk

2016. okt. 7. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!