Miért nem aludhatok a párommal egy ágyban? Más is így van ezzel?
Merthogy, ha akarnánk úgy is le tudnánk feküdni egymással.
Én megértem, hogy tizenévesen a szülők nem engedik, hogy a gyerekük valakivel aludjon.
De képtelen vagyok megérteni, hogy apum miért nem hagyja, hogy a párommal aludjak, ha nálunk van.
Szia!
1. Szerintem Te nem 24 éves vagy. Ne haragudj, de akkor már tényleg megoldottátok volna a szeretkezést négy év alatt.
2. Ha pedig mégis ennyi idő vagy csak sajnálni tudlak, hogy ennyire képtelen vagy érvényesíteni önmagad. Ez nem a szüleidet, hanem Téged mínősít kedves kérdező!
20/L
Esetleg másoknak voltak ilyen problémái?
Hogyan oldották meg?
Ez most komoly?Azért irányítanak téged,mert hagyod!!!Szerintem ritka,hogy egy 24 éves így gondolkozzon.
Azt meg megint nem hiszem el,hogy 4 év alatt soha nem feküdtetek le.És a párod hogy bírja?Mert az rendben van,hogy várunk valakire,de nem 4 éven keresztül és nem 24 évesen.Felnőtt nő vagy,amivel együtt jár a nemi élet is.
Már írtam, hogy lefeküdtünk egymással.
Csak az utobbi egy évben volt bajos a dolog, mert nálunk találkozunk. És kíváncsi voltam, hogy mások hogy oldják meg az együttalvást.
én is 24 vagyok, 2 hónapja vagyunk csak együtt, de a hét 4-5 napján együtt szoktunk aludni.
Felnőtt emberek vagyunk, és ezzel szerintem mindent meg is magyaráztam...
24 évesen te döntesz az életedről. Mégis mi történik, ha apáddal közlöd, hogy márpedig a pasid veled alszik? Kidob a házból? Ha igen akkor sürgősen költözz el, akár egy rokonhoz is, mert elfogadhatatlan, hogy így kezeljen. Ez nem az a kategória, mint amikor a tilalma ellenére tartózkodik a házban vagy lakik ott a srác.
Ezt így kell kezelni.
Csak figyelmeztetlek, ha most ilyen csekélységbe beleköt, mit fog csinálni, ha családos nő leszel? Irányít majd akkor is?
Ne engedd, ez abszurd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!