Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem aludhatok a párommal...

Miért nem aludhatok a párommal egy ágyban? Más is így van ezzel?

Figyelt kérdés

Merthogy, ha akarnánk úgy is le tudnánk feküdni egymással.

Én megértem, hogy tizenévesen a szülők nem engedik, hogy a gyerekük valakivel aludjon.

De képtelen vagyok megérteni, hogy apum miért nem hagyja, hogy a párommal aludjak, ha nálunk van.

2012. szept. 13. 15:14
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
51%

Szia!

1. Szerintem Te nem 24 éves vagy. Ne haragudj, de akkor már tényleg megoldottátok volna a szeretkezést négy év alatt.

2. Ha pedig mégis ennyi idő vagy csak sajnálni tudlak, hogy ennyire képtelen vagy érvényesíteni önmagad. Ez nem a szüleidet, hanem Téged mínősít kedves kérdező!

20/L

2012. szept. 13. 16:00
 22/30 A kérdező kommentje:

Esetleg másoknak voltak ilyen problémái?

Hogyan oldották meg?

2012. szept. 13. 16:00
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Amikor mi nem tudtuk megoldani az együttléteket, fogtuk magunkat, kocsiba ültünk, elmentünk valami kies helyre, és a kocsiban...a többit már nem írom le, ki lehet találni. Én is otthon laktam, nekem sem engedte apám, hogy velem aludjon a pasim. De megoldottuk, mert meg akartuk oldani. Én még csak 21 vagyok, de már nem lakom otthon, pont az ilyen dolgok miatt. Engem sem támogatott senki, de talpra kellett állnom, hogy élhessem nyugodtan az életem. Ne kifogásokat keress, hanem megoldásokat!
2012. szept. 13. 16:03
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez most komoly?Azért irányítanak téged,mert hagyod!!!Szerintem ritka,hogy egy 24 éves így gondolkozzon.

Azt meg megint nem hiszem el,hogy 4 év alatt soha nem feküdtetek le.És a párod hogy bírja?Mert az rendben van,hogy várunk valakire,de nem 4 éven keresztül és nem 24 évesen.Felnőtt nő vagy,amivel együtt jár a nemi élet is.

2012. szept. 13. 16:05
 25/30 A kérdező kommentje:

Már írtam, hogy lefeküdtünk egymással.

Csak az utobbi egy évben volt bajos a dolog, mert nálunk találkozunk. És kíváncsi voltam, hogy mások hogy oldják meg az együttalvást.

2012. szept. 13. 16:12
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

én is 24 vagyok, 2 hónapja vagyunk csak együtt, de a hét 4-5 napján együtt szoktunk aludni.

Felnőtt emberek vagyunk, és ezzel szerintem mindent meg is magyaráztam...

2012. szept. 13. 16:22
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

24 évesen te döntesz az életedről. Mégis mi történik, ha apáddal közlöd, hogy márpedig a pasid veled alszik? Kidob a házból? Ha igen akkor sürgősen költözz el, akár egy rokonhoz is, mert elfogadhatatlan, hogy így kezeljen. Ez nem az a kategória, mint amikor a tilalma ellenére tartózkodik a házban vagy lakik ott a srác.

Ezt így kell kezelni.

Csak figyelmeztetlek, ha most ilyen csekélységbe beleköt, mit fog csinálni, ha családos nő leszel? Irányít majd akkor is?

Ne engedd, ez abszurd.

2012. szept. 13. 21:27
 28/30 anonim ***** válasza:
Mert irígy,biztosan 30 évesen veszítette el a szüzességét,ő neki nem adatott meg az a lehetőség hogy gyerek korában legyen egy barátnője akivel együtt aludhat
2012. szept. 13. 21:48
 29/30 anonim ***** válasza:
Én megértem apukádat is, meg téged is. Szexet oldjátok meg máshogyan, de örülj, hogy ott alhat a barátod. Elvégre csak egy idegen, akárhogyan is nézzük.
2012. szept. 13. 22:07
 30/30 anonim ***** válasza:
Milyen iskolába jársz és meddig tart még?
2012. szept. 14. 01:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!