Miért nem aludhatok a párommal egy ágyban? Más is így van ezzel?
Figyelt kérdés
Merthogy, ha akarnánk úgy is le tudnánk feküdni egymással.
Én megértem, hogy tizenévesen a szülők nem engedik, hogy a gyerekük valakivel aludjon.
De képtelen vagyok megérteni, hogy apum miért nem hagyja, hogy a párommal aludjak, ha nálunk van.
2012. szept. 13. 15:14
1/30 anonim válasza:
Párom?? Mennyi idősek vagytok?
4/30 anonim válasza:
Figyu, én megértelek. De gondolj bele apud helyzetébe. A "kicsi" lánya egy pasival akar aludni(és csak aludni, jó esetben)...Egy szülőnek nehéz elfogadni, hogy a gyereke kamaszodik, felnő.
5/30 anonim válasza:
Ilyen esetben ,szerintem, az túlzás valakit "páromnak" navezni.
6/30 A kérdező kommentje:
24 leszek hónap végén.
2012. szept. 13. 15:18
7/30 anonim válasza:
Azer mert amig nem alszotok eggyutt addig eltudja hitetni magaval, hogy az O kicsi lanya meg kicsi es szuz. De ha eggyutt alszotok utana mar nem.
8/30 anonim válasza:
24 évesen ennyire beleszólnak az életedbe?! valami vallásos családból származol? O.o
9/30 anonim válasza:
24 éves vagy???? Atya ég, én azt hittem csak 16 körül vagy. Ez durva. Nincs lehetőségetek külön költözni? Suliba jársz még?
10/30 anonim válasza:
Azét nem hagyjam,mert te olyan hüle vagy és ezt annyiban hagyod.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!