Miért nem aludhatok a párommal egy ágyban? Más is így van ezzel?
Merthogy, ha akarnánk úgy is le tudnánk feküdni egymással.
Én megértem, hogy tizenévesen a szülők nem engedik, hogy a gyerekük valakivel aludjon.
De képtelen vagyok megérteni, hogy apum miért nem hagyja, hogy a párommal aludjak, ha nálunk van.
Még suliba járok, akárhogy is akarnám, még nem lenne lehetőségem külön költözni. (mivel minden költségemet én fizetem, nem tudnák még albérletet is fizeti, akármilyen kicsi összeg legyen).
Vallásosabbak sem vagyunk, mint egy átlagos család.
Számtalanszor próbáltam már apum lelkére beszélni, de akárhogy csináltam nem hatott.
Egyszerűen képtelen megérteni, hogy én csak azért, hogy valakivel le tudjak feküdni, rögtön férjhez fogok menni.
Várjunk csak...
"Merthogy, ha akarnánk úgy is le tudnánk feküdni egymással."
Még le sem feküdtetek?
"n megértem, hogy tizenévesen a szülők nem engedik, hogy a gyerekük valakivel aludjon.
De képtelen vagyok megérteni, hogy apum miért nem hagyja, hogy a párommal aludjak, ha nálunk van."
Tehát tízen éves vagy, és az a problémád, hogy még otthon sem aludhatsz a barátoddal?
Most akkor hány éves vagy? Biztos, hogy 24?
"n megértem, hogy tizenévesen a szülők nem engedik, hogy a gyerekük valakivel aludjon.
De képtelen vagyok megérteni, hogy apum miért nem hagyja, hogy a párommal aludjak, ha nálunk van."
Ezt arra értettem, hogy megértem, hogy apum, vagy más szülő nem engedi meg a tizenéves gyerekének, hogy valakivel aludjon. De viszont én már nem vagyok az.
Mi van? 24 basszus én azt hittem azt irod, hogy a 13-16. Itt apuddal van a gond. Már 18-19 évesen aludhatnál, szexelhetnél nyugodtan, keményen a pasiddal!
Értesd meg vele, hogy nem divat a házasság utáni szex. Vágysz egy férfi, pasi érintésére, csókjára a tested minden pontján. Ez nem vita kérdés. Amennyiben ez sem hatja meg. Menjetek el egy motelba feküdj le a pasiddal és utána közöld apuddal, hogy már nem vagy szűz. Szóval nem kell félteni e a kicsi lányát.
Mindez persze csak akkor példa, ha tényleg 24 vagy!!!!!!
24 évesen hagyod, hogy beleszóljanak ebbe? Ez röhej! Ha hozzátok nem jöhet a párod, én mennék a hozzá aludni és jó napot. Vagy talán szobafogság lesz a büntid akkor? :)
Rosszul csináltad. Én eleve be sem mutattam nekik a párom, úgy mentem el aludni hozzá (21 múltam akkor, mielőtt valaki tinilánynak gondol), aztán mikor már pár hónapja együtt voltunk, de még mindig nem ismerték, szabályosan könyörögtek, mutassam már be. Én meg mondtam: oké, de akkor jön ide aludni, amikor akar. Így is lett. Féltem ugyanis a reakcióktól, mert ő volt az első barátom úgy komolyan.
A párommal már 4 éve vagyunk együtt, és az elején meg tudtuk oldani, hogy ne nállunk találkozzunk.
De sajnos az utóbbi 1 évben csak nálunk tudunk találkozni. És a párom mindig külön ágyban (apum még azt sem engedi, hogy egy szobában) kell aludjunk. És hát eléggé frusztráló a helyzet, hogy mindig csak a megoldásokat keressük arra, hogy hol, mikor, és hogyan tudunk együtt lenni.
Mint írtam "Értesd meg vele, hogy nem divat a házasság utáni szex. Vágysz egy férfi, pasi érintésére, csókjára a tested minden pontján. Ez nem vita kérdés. Amennyiben ez sem hatja meg. Menjetek el egy motelba feküdj le a pasiddal és utána közöld apuddal, hogy már nem vagy szűz. Szóval nem kell félteni e a kicsi lányát."
Ezt más nem tudja helyetted megoldani. Vállald végre, hogy lány vagy. Lány szükségletekkel! És ebbe a szex is beletartozik. Ezt vagy megérti vagy aludj pár éjszakát egyik barátnődnél. Neki ne mondd meg, hogy hol vagy. Sem anyukádnak. Majd akkor elgondolkodik, hogy mi lehet a kicsi lányával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!