Hogy a fenébe ne vesszek össze a párommal?
Sajnos elég érzékeny vagyok, rosszul esnek apróságok is, amik neki nem fontosak, nekem meg annál inkább. Ha meg megemlítem én vagyok a hisztis, amiért rosszul esnek dolgok. Ezért inkább nem említem, de érzem, hogy "megfeszülök", gombóc van a torkomban, nem bírok természetesen beszélgetni vele. Hogy csináljam?
Azt nem tudom megcsinálni, hogy nem sértődök meg, megértem, hogy számára nem érthető, hogy én mit szeretnék, de ettől még nekem rosszul esik, akármit csinálok.
A szakítás nem opció, szeretjük egymást, jól elvagyunk, és azért meg főleg nem hagynám el a Szerelmem, mert rám éppen rám jött az ötperc, és veszekedést provokálok. Vicces, jóképű, bármit megtenne értem, és tesz is. De ha egyszer nem mondom, hogy mit szeretnék, nem mindig tudja kitalálni, és ez egyértelműen az én hibám, ezt nem is várhatom el. Ezt már beláttam, csak akkor is tudnom kéne, mikor elborul az agyam.
Mindenesetre köszönöm a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!