Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ágyban alszol pároddal?

Egy ágyban alszol pároddal?

Figyelt kérdés

Mit teszel, ha horkol a párod?

Együtt alszol vele?

Vannak itt akik külön ágyban, szobában alszanak?

:-)

2012. szept. 12. 17:26
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Nekünk elég hosszú idő volt, míg összeigazítottuk a szokásainkat.

Én rosszul alszom, mindenkre felébredek, nem tudok úgy aludni ha valaki hozzámbújuk /kivéve mondjuk az elalvás első fél óráját/, nem szeretek egy paplan alatt aludni, mert minden moccanást érzékelet és felébredek rá...nekem az alvás szent dolog...:-)

Szóval elég problémás vagyok azt hiszem :-)...

Az elején hónapkig ragasztkodott ahhoz, hogy egy paplan alatt aludjunk, éjszaka kellős közepén hozzám bújt meg átvetette rajtam a karját. Ami mind a szeretet jele meg aranyos meg minden, de én egyszerűen nem tudok így aludni.

A vérnyomásom ilyenkor felment ezerre...mégis kínos azt mondani valakinek, hogy ne bújjon hozzám éjszaka...

Ekkor még nem éltünk teljesen együtt. Szó szerint szükségem volt arra, hogy 2-3 naponta hazamenjek és hogy kialudhassam magam :-D. Mert egyébként csak bambultam egész nap a kialvatlanságtól.

Mára már szerencsére összecsiszoltuk a szokásainkat.

:-)

2012. szept. 13. 11:00
 22/23 anonim ***** válasza:

igen. a párom gyakran horkol, ilyenkor jó keményen megdöfködöm, hogy ébredjen fel, forduljon a másik oldalra :) erre ő méltatlankodva félkómásan letol, hogy ezt mégis hogy képzelem :D reggel persze semmire sem emlékszik. :)

néha elalszom a kanapén, mert olyan fáradt vagyok, ilyenkor reggel kapom az ívet, hogy nem aludtam vele :)

egyébként nagyon jól megvagyunk egy ágyban :D

2012. szept. 13. 20:06
 23/23 anonim ***** válasza:

Otthon nem, ő sajnos komoly elalvási gondokkal küzd, így kezdetektől külön ágyunk van, külön szobában. Semmi problémát nem okozott ez soha. Elmondta, megbeszéltük, a kapcsolatunk értékéből nem von le semmit, hogy azt az éjjeli 6 órát külön töltjük. Hajnalban én általában felébredek, ő akkorra mélyen alszik, így időnként átosonok és bebújok mellé, így együtt ébredünk reggel.

Én sem alszom igazán jól, éberen szoktam, így minden apró zaj felzavar. Mindkettőnknek jobb így.

Nyaraláson, hétvégén, amikor nem görcsölünk azon, hogy másnap reggel kelés+munka, akkor elég jól működik az együttalvás is, mert ráérünk hosszabban rákészülni, és mindegy, mikor alszunk el, mert reggel sem kell kiugrani.

Az ismeretségi körben nemigen tudja senki, mert a többség abnormálisnak tartja, ha egy fiatal szerelmespár külön alszik.

2012. okt. 25. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!