Én együtt alszom a párommal. Ő teljesen "normális" alvó, viszont én mindig rámászok a mellettem fekvőre. Amikor beteg vagyok horkolok, amúgy csak szuszogni vagy gügyögni szoktam. Ez a páromat nem zavarja. Viszont a szüleim külön aludtak anno. Anyum, apum horkolt, anyum rossz alvó volt, apum pedig mindig az éjszaka közepén ment ki wc-re ,szóval inkább más-más szobába "költöztek".:) De jót tett nekik.
2012. szept. 12. 17:29
3/23 anonim válasza:
Nem, külön szobában. Az a boldog és hosszú házasság titka. :)
2012. szept. 12. 17:40
4/23 Penszy válasza:
egy ágyban persze:)
2012. szept. 12. 17:42
5/23 anonim válasza:
Természetesen együtt alszunk. A férjem akkor horkol, ha fáradt. De akkor nagyon. Elviselem, ilyenkor arra gondolok, hogy amikor várandós voltam, én is úgy horkoltam, hogy még én is felébredtem a saját horkolásomra. :) nem tett soha szemrehányást.
2012. szept. 12. 17:42
6/23 anonim válasza:
Együtt alszunk. Ha horkol, megsimogatom az arcát, arra általában abbahagyja. Ha mégsem, akkor egy idő után felébresztem és megkérem ne aludjon hanyatt (vagy épp milyen pózban) mert nagyon horkol és nem tudok aludni.
Ad egy puszit és fordul egyet. Alszunk tovább.
2012. szept. 12. 18:20
7/23 anonim válasza:
Igen. Én szoktam beszélgetni néha álmomban, csikorgatom a fogaimat, de nem olyan vészesen, hogy a páromat zavarja. Horkolni nem szoktunk.
Volt barátom néha erősen horkolt, de általában előbb aludtam el, mint ő. Ha mégis felébredtem rá, akkor volt, hogy átmentem a másik szobába. Ő meg jött utánam. Volt, hogy a fél éjszakát költözködéssel töltöttük. :)
Megszokás kérdése. Nem hülyeség a külön alvás sem, ha azért időnként meglátogatja egymást a pár.
2012. szept. 12. 18:40
8/23 anonim válasza:
Együtt alszunk. Néha horkol, olyankor megpiszkálom és kész. De ha úgy horkolna, mint pl. apám, akinek a horkolását vastag falak mellett is áthallani, akkor tuti, nem aludnék vele egy szobában, mert az kibírhatatlan. Szörnyen irritál engem a horkolás, tőle sem tudnám tolerálni, hiába nem tehetne róla.
2012. szept. 12. 18:48
9/23 anonim válasza:
Nem.
A gyerekkel alszom.
2012. szept. 12. 19:26
10/23 A kérdező kommentje:
Hát én cuppogni szoktam.
Erre kicsit felébred és pozíciót cserél.
A gond csak az, hogy a cuppogástól az én szememről is elszáll a maradék álom. Ettől tök ideges leszek, amitől még nehezebb visszaludni :-D.
Szóval lényegében külön szobában alszunk aztán reggel átjön még hozzám :-).
Nekem jó így, de időnként elgondolkodom, hogy normális-e ez.
Mondjuk pont az ő szülei külön alszanak, mert az apuka éjszaka sokat jár ki WC-re.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!