Természetesen együtt. Bár nem sokszor horkol, és főleg csak akkor, ha háton fekszik, akkor viszont nagyon hangosan. De nem zavar, apukám is nagyon horkolt régen, és még a másik szobából is áthallatszott, igazából születésemtől fogva megszoktam, fel sem tűnik a horkolás. Az már rosszabb, mikor csikorgatja a fogát, mert attól folyamatosan ráz a hideg, de olyankor meg szoktam simogatni és ahogy megmozdul kicsit, abbahagyja. Én meg nyöszörgök, sírok, nevetek és beszélek álmomban elég gyakran. Fel szokott rá ébredni, de mindig csak röhög, aztán vissza alszik. Szóval mi már megszoktuk, és el sem tudnám képzelni, hogy ne Kiskifliként aludjak el... :)
2012. szept. 12. 19:46
12/23 anonim válasza:
igen együtt alszunk.
horkol, de olyankor mindig oldalba lököm:)
2012. szept. 12. 19:50
13/23 anonim válasza:
Nem, mert állandóan felébreszt a hirtelen mocorgásaival és nagyon pipa tudok lenni. Én azonnal el tudok aludni, ő meg órákig szenved, úgyhogy kiküldtem a kanapéra, hónapok óta így kialszom magam végre :)
2012. szept. 12. 20:01
14/23 anonim válasza:
külön alszunk.Ő egyedül én a gyerekkel.
2012. szept. 12. 20:56
15/23 anonim válasza:
Néha együtt,de inkább külön.A férjem horkol és ez zavar engem.Külön meg olyan tv műsort nézünk amilyet akarunk :)
2012. szept. 12. 21:10
16/23 anonim válasza:
Külön. Bármilyen pózban horkol és már az idegkimerülés határán álltam a kialvatlanságtól, munkahelyemen is sokat hibáztam. Mióta külön alszunk, sokkal nyugodtabb és pihentebb vagyok.
Amíg ébren vagyunk, addig együtt fekszünk le, de amikor kezd elálmosodni, akkor átmegy a másik szobába.
Én eleve szeretek keresztbe feküdni az ágyon, így ezt is megtehetem :))
2012. szept. 12. 21:20
17/23 anonim válasza:
Horkol. De együtt alszunk. Már teljesen megszoktam, észre sem veszem.
2012. szept. 13. 04:55
18/23 anonim válasza:
Együtt természetesen.
Időnként horkol ha háton fekszik,de elég megsimogatni az arcát és abbahagyja.
Külön nem is igazán tudunk aludni,én úgy alszom nyugodtan ha hozzá vagyok bujva,ő meg a szuszogásom "igényli" .
2012. szept. 13. 08:52
19/23 anonim válasza:
együtt...párom minimálisan horkol...bőven kibirható...szeretek vele aludni....sose szerettem egyedül....:)
24L
2012. szept. 13. 09:07
20/23 anonim válasza:
Számomra természetes, hogy egy ágyban.
V9olt egy idő,amikor torokgyulladása volt, akkor NAGYON horkolt...hát...nehezen viseltem, de ha átmentem a másik szobába megbántódott. Bekapcsoltuk a TV-t, ő nézte míg elaludtam, mert utána engem már nem zavar. :)
Viszont összebújva nem tudnék aludni, megvan a saját pózom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!