Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek, akiknek a szülei...

Nektek, akiknek a szülei negatív értelemben "megalapozták" a gyerekkorát, verbális, fizikai bántalmazással, és még felnőtt önálló emberként is kiderülnek olyan dolgok amik ellehetetlenítik az önálló életét, ti hogy éltek?

Figyelt kérdés
milyen hozzáállásotok a világhoz, az emberekhez, hogy boldogultok?
2012. szept. 12. 09:42
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
,ármint utolsóra a18-asnak szántam a kommentet...
2012. szept. 12. 11:06
 22/29 anonim ***** válasza:
Én is nagyon sokszo mondtam azt neki hogy én a gyereke vagyok és nem a játszó palytása a haverja vagy a munkatársa.Ideig óráig tudta magát tűrtőztetni aztán utánna mindig elő jött belőle ez a dolog hogy megfeletkezett magáról és ment minden a régiben.Nem fogta fel hogy miről beszélek,azt gondolta ha ezt nem alkalmazza akkor talán veszít a tekintélyéből vagy nem tudom.De arra a következtetésre jutottam hogy valójában egy érzelmi analfa béta aki nem tudja kimutatni az érzéseit és fél attól hogy ezt meg tegye mert akkor gyngének mutatkoziK.Szóval rájöttem hogy ez egy védekező mechanizmus náls amivel a saját önbizalomhiányát leplezi valójában!Most már nem nagyon szólok hozzá és nem reagálok ha valami megjegyzést tesz,na akkor vissza vesz magából mert rájön hogy bármit csinál nem tud már rám hatni és nem érdekel a mondandója.Van hogy hetkig vagy hónapokig nem beszélek vele egy ilyen eset után,akkor mindig elgondlkodik remélhetőleg..
2012. szept. 12. 11:13
 23/29 A kérdező kommentje:

23-as :D

senki nem maga választja meg, hogy milyen családba születik bele... ez van.

2012. szept. 12. 15:51
 24/29 anonim ***** válasza:
88%

ma 15:36

Ku.rva anyád a lelki nyomorék!Te is ugyan olyan nyomorék vagy mert még is ide írogatsz te szerencsétlen sz@rfaszu..

2012. szept. 12. 15:54
 25/29 anonim ***** válasza:
0%
Én nem mondtam, h mindenki az, csak h sokan vagytok.
2012. szept. 12. 16:08
 26/29 A kérdező kommentje:
26-os direkt bosszantod őt, vagy ilyen árnyalatlan az érzelmi világod...? Ez is egy fajta "nyomorékság", ha nem érzed hogy ez a kijelentés miért sértő...
2012. szept. 12. 16:24
 27/29 anonim ***** válasza:
0%
Hogyne tudnám, élvezem a helyzetet, ha nem vetted volna észre:P
2012. szept. 12. 16:30
 28/29 A kérdező kommentje:

ááh.értem :D

szóval erre huzogatod ott a monitor előtt...

Én nem veszem fel úgy mint 25-ös, de úgy amúgy azért mégiscsak lenyomhatnál magadnak egy tisztességes tockost.... amafajta együttérzésből... pl. élvezhetnéd ezt is. :P

2012. szept. 12. 16:48
 29/29 anonim ***** válasza:

Anyum máig zsarol érzelmileg és érezteti velem,hogy én mindenkinél butább és csúnyább vagyok,bármit csinálok.Még ő mondja,hogy ne hasonítsam magam másokhoz?

Emellett kiszámíthatalan volt mindig is,k itudja mikor kezd el üvöltözni ok nélkül,mint egy sakál.Sportoló,szóval ahhoz szokott,hogy verbálisan és fizikailag egyaránt kapja az ívet,sajnos ez rajtam is csattan.2 diploma ide vagy ida,viselekdésre nem kaparózott ki.

2015. jún. 19. 03:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!