Az ilyen milyen anya?
Festették nálunk a szobát, és le volt kenve a parketta ilyen zománc festékkel, mad este amikor belelépet, majd szóltam anyámnak, üvöltött mint egy állat, majd lekevert 3 pofont, és belestem a kádba,mad amikor mostam a lábam meg is tépte a hajam, majd azt mondta nekem: te fa....fe, te ge..i, meg hasonló, majd a szobámba belerugott az oldalamba, majd rá 10 percel később: szeretlek, meg igy sanálom, de nem láttam volna a szemében a megbánást.
még azért is kiakad, ha lassan eszek ebéd közben ezzel az indokkal: eggyél márkisfiam, mert igy megy dolgozni, igyfizeti be a csekket, majd én bemegyek, és ott üvölt velem, hogy miért nem ettem.....
meg szétvágta a pamutzokni, mert tavasszal fel mertem venni....
meg a gépbe nevetség 3gbramot nem vesz, azzak az indokkal hogynincspénz, stb....
közben veszi magának a cigit naponta, meg ruhát, meg fodrászhoz megyminden 3. héten....
ez normáliscsalád, vagy csak nálunk van ez igy?
13/F
Eric Berne: Emberi játszmák
Eric Berne: Sorskönyv
velem is ez van ..egyfolytaba vernek ..mindenert engem hibaztatnak:/
amikor a kistesom rosszul csinal valamit ,o persze h ramkeni es persze h en kapok ki:/
de meg van 4 evem elmegyek itthonrol
14/l
Èn mint egyedülálló anya Soha nem tennék ilyet a fiammal. Az én vérem, én hoztam a világra. Nem tudnám bántani,vagy verni!
Èn úgy érzek a fiam iránt ami leirhatatlan! Öszinte és feltétel nélküli szeretet! Egyszerüen imádom!
Sajnálom,hogy neked ilyen rossz ,anya' jutott.
Az alkesz férfiak feleségei gyakran tudat alatt(nem tehetnek róla, nem jönnek rá) utálják a kamasz fiúkat. Volt egy ilyen tanárnőnk, utólag derült ki, miért undok csak a fiúkkal.
Legalább ti menjetek el valami segítő csoporthoz:Anonim Alkoholisták, Kékkereszt, hogy a kettőtök viszonyára ne hasson az, hogy anyud keveri a születő férfit (benned) az ismert alkoholistával (apud)
Tanulj sokat, és ha a haverok majd isznak, maradj ki belőle!
Szurkolok Neked. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!