Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyen milyen anya?

Az ilyen milyen anya?

Figyelt kérdés

Festették nálunk a szobát, és le volt kenve a parketta ilyen zománc festékkel, mad este amikor belelépet, majd szóltam anyámnak, üvöltött mint egy állat, majd lekevert 3 pofont, és belestem a kádba,mad amikor mostam a lábam meg is tépte a hajam, majd azt mondta nekem: te fa....fe, te ge..i, meg hasonló, majd a szobámba belerugott az oldalamba, majd rá 10 percel később: szeretlek, meg igy sanálom, de nem láttam volna a szemében a megbánást.

még azért is kiakad, ha lassan eszek ebéd közben ezzel az indokkal: eggyél márkisfiam, mert igy megy dolgozni, igyfizeti be a csekket, majd én bemegyek, és ott üvölt velem, hogy miért nem ettem.....

meg szétvágta a pamutzokni, mert tavasszal fel mertem venni....

meg a gépbe nevetség 3gbramot nem vesz, azzak az indokkal hogynincspénz, stb....

közben veszi magának a cigit naponta, meg ruhát, meg fodrászhoz megyminden 3. héten....

ez normáliscsalád, vagy csak nálunk van ez igy?

13/F

2012. szept. 11. 20:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nyilván tönkre tette az alkoholista apád, de ez akkor sem mentség erre a viselkedésre. Nekem is ivott apám, de soha nem vert meg egyik sem. Maximum, alig volt velem foglalkozva, bár vita azért volt nálunk is de inkább köztük. Annyira sajnállak, nem tűnsz rossz gyereknek, jól is tanulsz. Azért adnék én anyukádnak párat az biztos. Nem rajtad, hanem apádon vezesse le a feszkót!
2012. szept. 11. 21:41
 12/18 anonim válasza:

Eric Berne: Emberi játszmák

Eric Berne: Sorskönyv

2012. szept. 11. 21:42
 13/18 anonim ***** válasza:

velem is ez van ..egyfolytaba vernek ..mindenert engem hibaztatnak:/

amikor a kistesom rosszul csinal valamit ,o persze h ramkeni es persze h en kapok ki:/

de meg van 4 evem elmegyek itthonrol

14/l

2012. szept. 11. 21:46
 14/18 anonim ***** válasza:
es aztan*
2012. szept. 11. 21:51
 15/18 anonim ***** válasza:
Gyámügynél vagy családvédelmiseknél jelentsd fel!
2012. szept. 11. 22:05
 16/18 anonim válasza:

Èn mint egyedülálló anya Soha nem tennék ilyet a fiammal. Az én vérem, én hoztam a világra. Nem tudnám bántani,vagy verni!

Èn úgy érzek a fiam iránt ami leirhatatlan! Öszinte és feltétel nélküli szeretet! Egyszerüen imádom!

Sajnálom,hogy neked ilyen rossz ,anya' jutott.

2012. szept. 11. 22:14
 17/18 anonim ***** válasza:
Játék miatt kell a 3 GB RAM?
2012. szept. 12. 00:56
 18/18 anonim ***** válasza:

Az alkesz férfiak feleségei gyakran tudat alatt(nem tehetnek róla, nem jönnek rá) utálják a kamasz fiúkat. Volt egy ilyen tanárnőnk, utólag derült ki, miért undok csak a fiúkkal.

Legalább ti menjetek el valami segítő csoporthoz:Anonim Alkoholisták, Kékkereszt, hogy a kettőtök viszonyára ne hasson az, hogy anyud keveri a születő férfit (benned) az ismert alkoholistával (apud)

Tanulj sokat, és ha a haverok majd isznak, maradj ki belőle!

Szurkolok Neked. :)

2012. szept. 12. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!