Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyen milyen anya?

Az ilyen milyen anya?

Figyelt kérdés

Festették nálunk a szobát, és le volt kenve a parketta ilyen zománc festékkel, mad este amikor belelépet, majd szóltam anyámnak, üvöltött mint egy állat, majd lekevert 3 pofont, és belestem a kádba,mad amikor mostam a lábam meg is tépte a hajam, majd azt mondta nekem: te fa....fe, te ge..i, meg hasonló, majd a szobámba belerugott az oldalamba, majd rá 10 percel később: szeretlek, meg igy sanálom, de nem láttam volna a szemében a megbánást.

még azért is kiakad, ha lassan eszek ebéd közben ezzel az indokkal: eggyél márkisfiam, mert igy megy dolgozni, igyfizeti be a csekket, majd én bemegyek, és ott üvölt velem, hogy miért nem ettem.....

meg szétvágta a pamutzokni, mert tavasszal fel mertem venni....

meg a gépbe nevetség 3gbramot nem vesz, azzak az indokkal hogynincspénz, stb....

közben veszi magának a cigit naponta, meg ruhát, meg fodrászhoz megyminden 3. héten....

ez normáliscsalád, vagy csak nálunk van ez igy?

13/F

2012. szept. 11. 20:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnállak!!

Egyszerűen nem értem a mai szülőket, kidobják a gyerekeküket az utcára meg verik....

Két gyerekem van, remélem nem leszek ilyen!!

2012. szept. 11. 21:03
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális, idegbeteg.
2012. szept. 11. 21:03
 3/18 anonim ***** válasza:
79%
Vegyél neki valami nyugtató teát :)
2012. szept. 11. 21:04
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezen már nem segít a nyugtató tea se!
2012. szept. 11. 21:06
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy mi a normális egy családban. Amikor én 14-15 éves voltam volt, hogy velem is csak veszekedtek a szüleim meg így visszagondolva nagyon nem foglalkoztak akkoriban velem:( de túléltem.

Lehet, hogy nagyon nagy a zűrzavar Anyud fejében,

lehet, hogy totál ideg és sajnos rajtad csattan az ostor,

lehet, hogy nincs zűrzavar a fejében és nem is totál ideg csak ilyen és kész, nagyon nem tudsz ellene mit tenni(sajnos)

szerintem ez a helyzet már túllépte azt, hogy beszéljük meg...

Olvass sokat tanulj és hajts arra, hogy felvegyenek egy másik városban lévő egyetemre vagy fősulira(nekem nem egy ismerősöm azért tanult más városban mert szülei elég sajátos módon álltak hozzá)

Kitartás és próbáld kerülni a konfliktusokat úgyis Te jönnél ki belőle negatívan.

Sajnálom.

2012. szept. 11. 21:07
 6/18 A kérdező kommentje:

ráadásul apám egy alkesz, nővérem meg egy szemét, mertröhög ha megvernek

˙

(mellesleg 4es tanuló vagyok, és első eggyesem tavaly volt 6. ban, mad ól elvert´)

2012. szept. 11. 21:09
 7/18 anonim ***** válasza:

Nem normalis. Mindig ilyen volt? Hogy emlekszel?

Nekem is van sajnos ilyen ismerosom, o ezt egy het eves gyerekkel csinalja. Kozben teszi a szepet, de amint bezarodik az ajto olyan, mint egy idegbeteg. Ugy ordit a gyermekre, hogy csak pislogok, pedig sok mindent hallottam mar.

O mindig is ilyen lehetett, elmondas szerint ot is igy nevelte fel az anyja.

En tisztan megmondtam neki, hogyha nem kapja ossze magat es nem probal meg emberi hangon beszelni a gyerekevel, akkor jelenteni fogom, mert egyszeruen nem dughatom a homokba a fejemet. Az a gyerek mat most sem egeszseges lelku, koraben, ugy beszel, mint egy felnott.

Az a no akkor osszekapta magat.

2012. szept. 11. 21:09
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Szegeny fejed, eltudom kepzelni mennyire szar lehet neked,

Apuddal probaltal beszelni errol?

Es egyaltlan nem normalis...

Probald meg kerulni, ne szolj ha valamit rosszul csinal anyud, majd rajon ha meg nem akkor nem, mert ahogy meseled ezek mind rajtad csattanak ki.

Es mikor ut , ver akkor kiabald h "MIERT? MIT MUVELTEM? MILYEN ANYA VAGY? VERSZ? ELEGEM VAN BELOLLED!!!! IGAZI ANYA VAGY!!!

Hatha rosszul esik neki, es egy kicsit elgondolkozik a viselkedesen.

Kitartas!

2012. szept. 11. 21:16
 9/18 anonim ***** válasza:
Nem normális az anyukád, de ezzel sok mindent most nem tudsz tenni, ki kell bírni, amíg fel nem nősz, és el nem költözhetsz otthonról. A legtöbb, amit tehetsz, hogy igyekszel tanulni mindenből, hogy te ne legyél ilyen felnőtt korodra, hanem rendes ember legyél majd a gyerekeiddel, a pároddal stb.
2012. szept. 11. 21:17
 10/18 anonim ***** válasza:

Nem normális...

Az én szüleim sem normálisak, apukám alkoholista, anyukám folyamatosan a maximumom várja tőlem minden téren, és persze ezt nem tudom teljesíteni, így éjt nappalá téve kiabál velem. Teljesen tökretették az életemet, azt érték el, hogy folyamatosan szorongok, nem tudok idegen emberekkel beszélni, iszonyatosan zárkózott lettem, sokszor tör rám a pánik, és nagyon érzékeny vagyok, sokszor azt sem tudom, miért sírok. Teljesen tönkretettek.

Nem tudom, mi játszódik le ilyenkor a szülők fejében, amikor ilyen durván bánnak velük. Ilyenkor felmerül az örök kérdés: "Akkor miért vállaltak gyereket?" Komolyan nem értem. Én a saját gyerekkel nem tudnék így bánni...

Esetleg ráijeszthetsz, hogy azt mondod, hívod a gyámügyiseket, amikor meg akar ütni... Nem tudom, mit lehet ilyenkor tenni... Én sem tudok semmit csinálni, próbálom valahogy elviselni.

16/L

2012. szept. 11. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!