Miért nem íratja ki nekem anya a gyógyszereimet?
Nekem nincs időm se elmenni és várni órákat, mindig rengetegen vannak délután.
Hiába kérem meg, nem íratja fel nekem a gyógyszereimet, úgyhogy már pár napja nem is szedem a vérnyomáscsökkentőmet, mert nincs időm elmenni orvoshoz.
Neki annyiból állna, hogy beül a kocsiba, betelefonál, kiadják a receptet és ennyi. Nekem meg buszozni, várni órákat...
Sőt, még ő is felírhatná, de ezt sem teszi meg (rendelőbe dolgozik)..
Miért ilyen? És csodálkozik, hogy tegnap sem tanultam, mert nőgyógyászhoz kellett mennem fertőzéssel, amire mindig ugyanazt kapom, de hát nem tudom kiváltani csak úgy, mert vényköteles... És persze, hogy nem írta fel nekem ő...
Nem akarlak megsérteni,de honnan kellene tudnunk? Nem ismerünk sem téged, se az anyukádat, sem a helyzetet. Talán tőle kellene megkérdezned, hogy miért nem teszi meg.
Mellesleg akármiért is van ez így, én a helyedben fognám magam és elmennék a receptjeimért. Inkább utazgatok érte, de legalább lesz gyógyszerem, nem?
Szia!
Menj el barátnőddel és válts ki magadnak. Amúgy meg hülyeségnek tartom, hogy ilyen fiatalon vérnyomáscsökkentő gyógyszereket szedsz. Tudod milyen következményei lesznek még ennek később? Millió más betegség! Inkább szedjél homeopátiás szereket (nem is vényköteles) és próbálj meg egészségesebben élni!
Nem kioktatni szeretnélek, de ez a véleményem!
20/L
második tejó nagy bunkó vagy....
Egyébként fogalmam sincs miért ilyen.Beszélj vele hogy ez mégis mi..
5 percre ültem ide, ahogy most is. Csak azért kapcsolom be a gépet, mert nincs szótáram.
Hidd el, kipróbáltam a homeopátiás szereket, volt, amelyiktől még magasabb (!!) is lett. Pl fokhagymatablettát szedtem kb 2 hónapig, végig 200-as vérnyomást mértem..
És azért tettem fel a kérdést, mert én sem tudom, miért ilyen, és ő meg annyit mond, hogy "csak".
Hátha valaki tudja, mi baja lehet, miért nem írat/ír ki nekem...
Órákat várni meg nem tudok. 5-re értem haza, azóta tanultam, még nem is ebédeltem. Minden tárgyból vizsgázok szeptember végén és május végén is, előrehozott érettségit teszek májusban, szóval rohadtul nincs időm várni órákat a rendelőbe.
Hát én is voltam gimnazista, de arra nem emlékszem,hogy ne lett volna időm elmenni egy gyógyszerért. :)
20/L
Örülök neki, nekem viszont nincs időm rá.
Lehet, hogy nem valami kemény helyre jártál, de hát ez van. Én orvosira megyek tovább, úgyhogy muszáj. Bár nem élvezem. Alapból biosz fakt (közép+emelt) heti 6 óra.
Szia!
Megértem, hogy nincs időd, de ötletem sincs miért ilyen anyukád. Sajnálom, hogy nem tudok jobb tanácsot adni de egyszer pihenés képpen menj el a gyógyszertárba!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!