Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hutlen volt a parod? Te...

Hutlen volt a parod? Te megtudtal bocsajtani? Tudsz ujra hinni neki?

Figyelt kérdés
Olyanok velemenye erdekelne elso sorba akiket mar egyszer becsaptak, megcsaltak v kis idore "lecsereltek". Mukodhet e meg egy ilyen utan a kapcsolat? Helyre lehet e hozni?
2012. szept. 11. 17:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
31%
Tévedhet az ember, és meg lehet bocsájtani, de azért ijessz rá keményen, hogy elhagyod, hátha akkor legközelebb nem meri megtenni.
2012. szept. 11. 19:52
 12/14 anonim ***** válasza:

Én azt mondom mindannyian hibázhatunk, megcsalás és megcsalás közt is van különbség. Ha egyszeri alkalom, ráadásul elém áll és bevallja, akkor valószínűleg megbocsátok. (persze ha látom rajta hogy megbánta).

Tartóst viszonyt nem tudnék, az túl nagy árulás, hiszen akkor hetekig-hónapokig hazudott a szemembe. Az nem menne.De egy egyszeri botlást-azt igen, megbocsátanám.

23/L

2012. szept. 11. 22:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem működhet, én legalábbis nem tudtam megbocsátani neki, mikor a barátnőm (igaz, csak egyszer, de) lefeküdt a legjobb barátommal. Becsapva éreztem magam, és mind a csajt, mind a havert kitettem az életemből, mikor kiderült. A legrosszabb nem is ez volt, hanem, hogy nem volt őszinte.
2012. szept. 12. 10:14
 14/14 anonim ***** válasza:
nehéz dolog
2018. szept. 12. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!