Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek utan lehet meg hinni, bizni?

Ezek utan lehet meg hinni, bizni?

Figyelt kérdés
11 honapig voltunk eggyutt. Meg ismerkedesunk utan kb 2 het mulva osszekoltoztunk. 2 honap mulva a szulinapomra eljegyzett. Majd 11 honap utan szakitottunk. Szerettuk egymast.(en ot biztosan) de nem tudtunk eggyutt elni. Elkoltoztem. 1 het mulva osszejott vki massal. 3 es fel 4 honap mulva szakitott a lannyal. Elvileg miattam bar ezt neki nem mondta meg midvan minek fajdalmat okozni. Ujraosszejottunk. Azota eltelt fel ev ... Azt mondja tanult belole soha tobbet nem akar elvesziteni. De nem tudom, hogy tudnam elhinni?!
2012. szept. 8. 23:46
 1/6 anonim ***** válasza:

hagyj még időt magatoknak, nem kell újra összeköltözni, de randizzatok, ismerjétek meg egymást.

mi volt, ami miatt nem tudtatok együtt élni?

az az ok már megszűnt? ha nem, akkor lehet érte tenni, hogy ne álljon újra közétek?

Te mit szeretnél?

2012. szept. 9. 00:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Fel eve mar, hogy ujra eggyutt elunk... Meg mindig vannak gondok de sokat valtoztattunk... Probalunk mindent megtenni, hogy mukodjon mert szeretnenk... Neha mar kicsit kenyszeresen is megakarunk felelni.A problemak megoldhatoak. Csak egy vmi van ami ujra es ujra elojonon bennem azaz erzes, hogy mi lesz ha megint mas kell neki... Elvileg nem csalt meg akkor sem... De kozel 1 eves kapcsolat utan 1 het utan kez a kezben massal...?
2012. szept. 9. 00:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Egyebkent, hogy en mit szeretnek? ... Ujra Hinni.... Es Bizni....!
2012. szept. 9. 00:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Kicsi időt hagyni kellett volna még magatoknak. Talán jobb lett volna, ha az összeköltözés előtt többet találkozgattok. Hamar összeköltöztetek.

Egyébként idővel csak kialakul benned újra a bizalom. Amit aztán lehet újra gallyra vág...

2012. szept. 9. 09:20
 5/6 anonim válasza:
Higyj! Bízz! A feleségemmel 10 évvel ezelőtt jöttem össze, ebből 9 éve élünk együtt, és 3 éve vagyunk házasok! A kapcsolatunk elején volt egy hullámvölgy, szétmentünk egy hónapra, azt hittem, ezzel vége.. De most is itt ül mellettem! :)
2012. szept. 10. 17:30
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

én rájöttem arra, hogy a gondolkodás egyenes arányban növeli a bizalmatlanságot.

tehát inkább érezd jól magad, ne gondolkodj, ne agyalj és egy idő múlva, újra bízol.

2012. szept. 10. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!