Mit csináljak? Kétségbe vagyok esve.
Figyelt kérdés
anyámmal folyton veszekedunk a párom végett. anyum akarja h mindig itt legyunk nálunk de csak hétvégén engedi ide a páromat amugy eltilt tole és ha it vagyunk akk ne itt egyen mer nem tud még egy embert megetetni.és olyankor a házbol se mozduljunk ki mer félt.multkor ugy oszevesztunk h mondtam neki h elkoltozom akkor meg elkezdett kiabálni h a tulajdona vagyonk amíg be nem toltoltom a 18at. a párom családja felajánlotta h odamahatunk de azt sem akarom h ok tartsanak el. ezér a páromnak még a sulit is ott kellene hagynia h tudjon kettonket eltartani. mit csináljak? szerintem má depreszios vagyok mer az elmult 2 hétben csak sírtam. nem gondoltam volna h anyám utál engem és h enyire nem akarja h boldog legyek.2012. szept. 10. 18:29
1/4 anonim válasza:
Az írásod alapján, még elég fiatal vagy szóval lehet igaza van.. Tanulj meg írni előbb, utána pasizz.
2/4 anonim válasza:
olyankor találkozzatok, amikor már mindketten kajáltatok otthon
3/4 A kérdező kommentje:
2 honap mulva 18 leszek. és amikor itt alszik akkor mindig menjen haza enni?
2012. szept. 10. 18:34
4/4 anonim válasza:
Bird ki azt a 2 honapot aztan huzz el tole. Majd egy par ev mulva meg rajossz, hogy lehet a hulye mamara kellett volna hallgatni... Sajat tapasztalat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!