Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van akit nagyon utálsz, vagy...

Van akit nagyon utálsz, vagy olyan aki valamiért nagyon irritál? Pl rokon vagy ismerős.

Figyelt kérdés
Miért?

2012. szept. 10. 14:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én apósomékat nem bírom, mindig panaszkodnak, hogy nincs pénzük, de cigire, energiaitalra rengeteget költenek, és sok tök felesleges dolgot vesznek. 2 éve adtam 300000 ftot nekik, 1 forintot nem kaptam tőlük, és most nemsokára fog gyermekem születni, a holmik beszerzésében sem segítenek, még használt cuccokkal sem, pénzzel meg főleg. És muszály néha lemenni hozzájuk látogatóba, akkor meg kell, hogy játszam magam, nem szabad semmit sem mondanom, mert akkor bunkó vagyok.
2012. szept. 13. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!