Mit gondolhat vajon az a rokon, sulitárs, volt kollega ismerős aki nem jelöl vissza az iwiw-en?
Ha rokonról van szó azt az ember lányának tudnia kell miért!
Megmondom őszintén,velem is előfordult,hogy ezer éve nem látott iskolatársakat nem jelöltem vissza.Olyan is megesett,hogy régi kollégát sem,anno sem kedveltem az illetőt.Ha esetleg engem nem jelölnek vissza nem veszem a szívemre,mindenkinek szíve-joga,hogy kivel akarja esetlegesen a kapcsolatot felvenni.Nem kell ennek az egésznek túl nagy jelentőséget tulajdonítani : )
7:42
Egy konkrét esetben egy volt osztálytárs jelölt be.Visszajelöltem,írtunk is egymásnak.Hozzátartozik,hogy én nem az a típus vagyok aki éjjel-nappal a gép előtt ül ebből adódott,hogy nem olyan ütemben válaszoltam ahogy ő elvárta,előfordult,hogy egy hétig nem kerültem képernyő elé.
Ekkor a kedves illető mindenfélének elhordott,felelőségre vont.Töröltem,erre igazán senkinek sincs szüksége szerintem.
Nem, nem arról van szó, hogy nem ül-nek képernyő elé. :)
Azt nem tudom, hogy ez a le se szarás ez most személy szerint nekem szól-e és ha igen, miért....:))
Biztos jó köztetek a kapcsolat? Én például töröltem magam az iwiw-ről, valószínű buta oknak tűnik, de kifejezetten felhúzott, mikor olyan is bejelölt, aki egyébként az úton nem ismert meg. Vagy tudtam, hogy korábban másoknak fűt-fát kiabált rám a hátam mötött, az IWIW-en meg írt és nyalta a fenekem. A végén elegem lett az ilyen ismerősökből és töröltem magam.
Olyan nekem is volt, akivel egyébként jó volt a kapcsolat, semmi gond köztünk, bejelöltem, láttam is, hogy volt fenn, mégsem jelölt vissza pár napig, de aztán igen. Mintha gondolkodott volna, hogy jelöljön-e. Én sem igazán értettem, mert soha egy rossz szó el nem hangzott köztünk.
Olyan is volt, akire vártam pár napot, aztán visszavontam a jelölést.
Lehet, csak azért vannak fenn az ilyenek az IWIW-en, hogy "nézelődhessenek", de ők nem akarnak nagyobb ismerősi kört kiépíteni. Vagy csak a szűk ismerettségi kört jelölik.
Én se vagyok egy nagy visszajelölős, pláne, ha az illetőt különben sem bírtam, meg tudom, hogy úgyse tartanánk a kapcsolatot, akkor meg minek? Hogy eggyel több ismerősöm legyen?
Bírom, amikor évek óta nem látott ember jelöl be egy szó nélkül. Arra képes, hogy bejelöljön, de egyébként meg nem érdeklem.
Pár havonta szoktam egy mustrálást csinálni, és aki nem szívügyem és egy szót nem váltottunk, mióta bejelölt, azt kijelölöm. Akár régi osztálytársat, akár mostani osztálytársat, akár régi ismerőst, akár új ismerőst.
És szerintem sem kell halálosan komolyan venni az iwiwet, és ez ne határozzon meg semmit. Akivel tartod a kapcsolatot, iwiw nélkül is fogod. A legjobb barátaim szerintem be sincsenek jelölve. Na és?
Mi középiskolában csináltunk egy ilyen suli zenekart. Sokan eljöttek a koncertünkre, sokukat nem ismertem, csak egy suliba jártunk. Mikor iwiw-en bejelöltek, úgy mintha ismerős lett volna, de nem tudtam hova kötni, aztán láttam, hogy egy suliba jártunk, gondoltam biztos ott volt, és ő is támogatott, és meghallgatott minket, úgyhogy már csak visszajelölöm. Ezek után jöttek egyre több iskolai ismeretlen arcok, és már ez szinte egy ördögi kör, mert ha eddig visszajelölgettem, most már miért nem, szóval ha ismeretlen emberrel egy suliba jártunk, annak visszajelölök.
Meg régi ismerősöknek is szoktam, ha sokat dumáltunk, ha nem, végülis a kérdés az volt, hogy ismerem-e. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!