Van akit nagyon utálsz, vagy olyan aki valamiért nagyon irritál? Pl rokon vagy ismerős.
Akadnak, van köztük újgazdag apucikedvence, van aki nem törődik másokkal, van aki önző, van aki meg csak szimplán nem veszi észre hogy nem kívánatos a jelenléte.
Legutálatosabbak azok akik velem/másokkal lekezelőek, lenézőek pénzügyi/vallási alapon.
Van egy szomszédasszony a házban, ő a földszinten lakik, én pl. a másodikon. Amikor beszél odalent, és itt fent tisztán értem, amit mond, egyszerűen annyira hangosan beszél.
Kértük már többen is, hogy vegyen visszább a hangerőn, egyszerűen nem képes. No amikor 3-5 méterre vagyok tőle, és úgy kell hallgatnom, akkor szinte menekülök. (De úgy látom, nemcsak én)
Ismerőst. Egész egyszerűen energiavámpír. Elviselhetetlen a stílusa, a hangja, ahogy próbál manipulálni, de veszettül gyenge hozzá, hogy hazudni próbál másoknak, lazán meglop akárkit, aki még hisz neki.
Undorító egy féreg.
Általában mindig van egy ilyen személy.
Most épp egy ismerős, akire barátként tekintettem, most inkább ellenség...
Van!
A párom családja.
Soha még olyan érzéketlen, pénzéhes, tuskó bandát nem láttam!
Semmi de semmi más érték nincs számukra, csak a pénz.
Ha van egy tapló, bunkó, de gazdag ember, és egy átlag fizetésű, kedves, jószívű, garantáltan az átlag fizetésűt fikázzák le.
A másik klassz, mert gazdag, nem számít, hogy emberileg milyen, az a lényeg, hogy sok a pénze.
Szűklátókörű, bunkó banda, ki nem állhatom őket!
Nem szeretem az apósomat, mert alkoholista, mellesleg azt hiszi, hogy ő tojta a spanyol viaszt, mert nyugalmazott százados katonatiszt.
Nem szeretem a nagynénémet, mert nyal a nagymamámnak a pénzért, behízeleg mindenkinek, és kevesen tudják hogy egy kígyó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!