Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki hány évesen és mi okból...

Ki hány évesen és mi okból költözöttel el otthonról, ill aki még otthon lakik, miért és mikor szándékozik elköltözni?

Figyelt kérdés

Én 22 vagyok ,nemrég végeztem a sulival, de most beiratkoztam egy esti képzésre,közben pedig munkát keresek.

Az egyik ismerősöm azt mondta,h már rég el kellett vna költöznöm otthonról ,főleg h már ennyi idős vagyok és kezdek kifutni az időből.

Viszont szerintem nem olyan nagy gond,h úgy szeretném,h miután találok vmi állást utána elköltöznék,de akkor sem egyedül,mivel így még félre sem tudnék tenni, vagyis túl magas lenne a rezsi. Addig pedig maradok itthon és amit tudok majd félreteszek.

A velem egykorúak,akiket ismerek a 90%uk otthon lakik amellett h dolgozik is, v még tanul és kollégista. Viszont van egy két ismerősöm aki már nem lakik otthon,de nem saját önszántukból,mert pl a szüleik azt mondták,ha nem talál munkát ők nem tartják el tovább és menjen el otthonról, v az egyik vt otársamnak azt mondta az anyukája,ha elköltözik a barátjához nem mehet többet haza lakni,hozzáteszem nem igazán jöttek ki egymással. Az utcánkban vannak olyan ,,fiatalok" akik közel 30évesek, v már el is múltak, de otthon laknak,mert így gazdaságosabb és nincs párjuk akikkel elköltöznének. Vagy olyan is van,h egy pár egyik hónapban a fiú szüleinél lakik a másikban pedig a lánynál.

Tehát csak azt akartam ezzel bizonyítani,h nagyon ritka,aki 20-as éveinek az elején jár és otthontól távol él,az meg h saját lakása v háza legyen valakinek,aki fiatal, enni idősen nem igazán lehetséges, csak majd évek múltán,amit összegyűjtött a fizujából, abból tudna venni, kivéve persze,ha a szüleik nagyon gazdagok.

2012. szept. 10. 09:31
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

20 éves vagyok.Itthon élek.Mivel a szülővárosomba járok egyetemre,eléggé hülyeség és teljesen felesleges lenne kivenni egy albérletet.Minek költsek rá pénzt?Itthon teljesen ellátnak,ingyen.Már elnézést,de ez a dolguk.Szép is lenen ha kitennének,hogy most már boldoguljak.

Minden egyes barátom,közeli ismerősöm otthon él.

Leghamarabb akkor fogok elköltözni,mikor gyakorlatra fogok menni,jövő júniusban.Ha végzek a sulival,mindenképp elköltözök,mert nem akarok itt maradni a szülővárosomban.

2012. szept. 10. 18:38
 22/23 anonim ***** válasza:
Én is megkaptam már ezeket,de szerintem csak irigyek,mert én megtehetem,hogy kényelmes vagyok,ők meg nem,mert kidobták őket.Az ilyeneknek azt kell mondani,hogy pampogjon az édesanyjának,aki kitette a szűrét,nem kéne azokat piszkálni,akik megtehetik,hogy nem költöznek el azonnal,főleg nem ilyen világban,ahol minden bizonytalan.
2012. szept. 10. 19:19
 23/23 anonim ***** válasza:
Én 23 éves vagyok, és hamarosan el fogok költözni. Tulajdonképpen már régóta szeretnék, mert van, amikor úgy érzem, nem bírok tovább itt élni (nem nagyon durva a szitu külső szemlélő számára, de apróságokkal a kedves szüleim és az öcsém igencsak meg tudják keseríteni az életem - kérdezés nélkül hozzányúlnak a cuccaimhoz, anyám önkényesen rendet rak a szobában, és nem találom hónapokig a cuccaimat, fontos papírokat meg kidobnak, elfelejtik odaadni a fontos leveleimet, van, amit fel is bontanak, el kell számolnom percre pontosan, hogy mikor hova megyek kivel és hánykor érek haza, végignézik a blokkjaimat meg hogy mit hol vettem, aztán fanyalognak, hogy mire költök, egyébként meg brahiból cseszegetnek mindenért, kövér disznóznak stb.). Csak hát eddig az anyagiak nem voltak megfelelőek (más kérdés, hogy ez nemcsak az én hibám, hanem a nagyanyám jóvoltából abból a pénzből elég sok "eltűnt", amit a jövőkezdésre kaptam volna... gyakorlatilag egy centet nem adtak a szülők bele abba a pénzbe, ami a bankszámlámon van, pedig megtehették volna, másnak meg lakást vesznek a szülei... nem az itt a baj, hogy rinyálok, amiért nincs rá pénz, hanem lett volna, csak a nagyanyám összes óhaja-sóhaja a 23561 TV-Shopos fölösleges bizb.szra meg az x gyógyszerre, mert az volt a magazinban, amikor nem is volt rá szüksége, meg csak úgy, aztán annak a pénznek is a fele a nagybátyáméknál landolt). Most végül is úgy tűnik, hogy összeköltözünk barátommal. Csak még az időpont kérdéses. Igazából ősz végére tervezzük, de lehet, hogy a karácsony előtti idpszak elég hektikus, viszont előbb meg nem tudunk, mert azért szervezés kérdése is a dolog.
2012. szept. 11. 01:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!