! Mit tegyek, ha anya be akar adni az intézetbe? 16/L
Figyelt kérdés
2012. szept. 9. 21:03
11/12 anonim válasza:
láttam én már arra példát, hogy a két éves gyereket berakták átmeneti otthonba, mert asszonykának volt esze a semmire megszülni, de otthont, ételt biztosítani nem.
jelen esetben gondolom a kislánnyal elszaladt a ló pofátlanság terén. ez ugyanannyira a szülő hibája mint a gyereké. az anyának nincs tekintélye, tehát a gyerek nem tudja tisztelni őt semmiért.
12/12 anonim válasza:
engem is elakarnak vinni, de én készülök, élezem a késemet. és már anyának is mpondtam : te engem nem viszel az intézetbe , mert elvágom a torkod, és a véreddel mosom fel a padlót. azóta készülök hogy mikor jönnek az intézetesek hogy elvigyenek, mert itt k*rv@ nagy vérfürdő lessz. erős vok, koromhoz képest. és mindenkit leszuroik aki az utamba áll. xDDD hu, ez annyira vicces volt XDD. de kajak xDD. én ezen csak röhögni tudok, tedd te is ezt, (ha erős vagy) anya erre jött nekem : akk mész a sittre te kis féreg. én meg : de jóó , legalább ott tudok kegyetlenül ölni, xDD. hidd el ha eltiposz mindenkit, az emberek (igaz gyülöletből) de félni fognak tőled, és neked is kijár majd valami tisztelet. xDD 14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!