Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak vele? Én nagyon...

Mit csináljak vele? Én nagyon szeretnék neki segíteni, de valami menthetetlen.

Figyelt kérdés
Tesómról van szó, aki szinte annyit eszik mint egy állat. Én 3 évvel idősebb vagyok (Ő 12, én 15) de fele annyit sem eszem mint Ő. Például én ma reggel ettem 2banánt, délben egy tányér rizseshúst, délután 4virsli, előbb pedig paradicsom saláta. Amíg Ő ennyit evett. : Reggel - sütemény. Később - zsemle lekvárral. Dél felé - lecsó kenyérrel, plussz zsemle . Később - 3cső kukorica. Utánna - 4 virsli 2zsemle sok ketchup. Aztán - 2 párizsis kenyér. Előbb - 2 kenyér sajtkrémmel, sonkával. Szerintem most is a hütőben van a feje, úristen.. Nem tudom hogy segíthenék neki. Anyum is próbál neki, de valahogy nem érdekli mit mondunk neki, csak az étel. AZ ÉTEL AZ ÉLETE. Lehetne azt, hogy anya, kevesebb ételt vesz, és nem bír ennyit enni, de sajnos, ez megoldhatatlan, 5en vagyunk testvérek (Csak Ő ilyen nagyétkű) Ezért anyának mindennap legalább 2kg kenyér,kalács,zsemlét meg kell vennie. Itthon is van mindig sajt,sonka, meg ezek a legalapvetőbb dolgok. És ő mindenből vedel. Tegnap anya itthon volt egésznap, és apának volt tegnap a születésnapja, és anya rengeteg süteményt sütött, nagyon sok torta, meg minden. Én megettem vagy 2szelet málnatortát, amíg Ő 8at :( Úgy sajnálom amúgy Őt, mert tudom hogy sosem fog bírni lefogyni... 88kiló már, és még csak 12éves.. Igaz, én sem vagyok olyan vékony, 60kiló vagyok, de régebben énis ennyi voltam, mint Ő. De ma már sokat mozgom,és nem eszek zsíros dolgokat (mármint csak minimálisat,és azt is néha) Szerintetek mit csináljak? Hogy segítsek rajta? Kényszerevő :\'s
2009. júl. 29. 19:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A kicsiknek sem "kell" a csoki cukor édesség! Ő is biztosan így szokott rá és lett édesszájú. Ha másért nem, hát pont ezért lenne jó beszüntetni ezt a rengeteg édességet otthon, mert ott a szemetek előtt az élő példa, hogy mit művel a gyerekkel ez a rengeteg szemét kaja.
2009. júl. 30. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!