Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők, mit csinálnátok, ha a...

Szülők, mit csinálnátok, ha a 14, nemsokára 15 éves lányotok szobájában találnátok egy doboz vazelint?

Figyelt kérdés

Mert a youtube-on volt egy videó, hogy egy kiscsaj mutatta, hogy lehet házilag szájfényt csinálni vazelinből és szemhéjfesték/pirosítóból. És szeretném kipróbálni, csak anyám állandóan pakol a szobámban meg minden, ráadásul elég rossz is a szüleimmel a kapcsolatom és szerintem ha meglátná a vazelint, azt hinné, hogy nemi életet élek (ami nem igaz) és kikapnék...

Ti mit gondolnátok, ha a velem egyidős lányotoknál vazelint találnátok?

14,5/L

2012. szept. 9. 17:37
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát én megkérdezném mire van. Én szőkítem a szőrt a kezemen, és ajánlották, hogy ha előtte bekenem vazelinnel, nem csíp annyira. Tehát nem csak análhoz lehet vazelint használni.
2012. szept. 9. 18:16
 12/32 anonim ***** válasza:
78%
Euros boltban 290-ért veszek szájfényt. Pont annyira káros mint a többi. :)
2012. szept. 9. 18:16
 13/32 anonim ***** válasza:
79%
hát ha nem a maybelinet meg az egyéb ilyen szuper márkákat néznéd akkor találnál 1500ft alatt is, ahogy már írták egy páran :)
2012. szept. 9. 18:23
 14/32 A kérdező kommentje:
Nem csak azokat nézem, de te biztos ott vagy velem és látod, ugye?
2012. szept. 9. 18:29
 15/32 anonim ***** válasza:
94%

1000 Ft alatt is lehet szájfényt kapni, s akkor még magyarázkodnod sem kell.

Ha viszont ennyire ragaszkodsz a vazelines megoldáshoz, akkor mutasd meg nekik a videót, meséld el nekik miért akarsz venni. De te ismered a szüleid, hogy mennyire érdekli ez őket. Mert ha nem hinnék el, akkor én inkább vennék egy olcsóbbat.

Azt ne mondd, hogy nincs, mert én se 1500 felett vásárolok

2012. szept. 9. 18:38
 16/32 anonim ***** válasza:
79%
5-600 ft ért már lehet kapni egy tisztességes szájfényt. Essence, NYC, New York Color, Most hatalmas max factor leértékelés van a Rossmannba.(500 ft)
2012. szept. 9. 18:42
 17/32 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ti hol éltek, de én a Dm-ben szoktam nézelődni, de amikor végignéztem a szemspirálokat is, láttam, hogy a legolcsóbb is ilyen 1500 körül van. Mondjuk ez így elég érdekes, mert itt a ricinus olajat is mindenki pár szár Ft-ért veszi, én meg a patikában egy 30 g-os kis adagot kaptam 2000 (kétezer) Forintért. Akkor csak én lakok ilyen sz.r helyen, ahol minden ilyen drága?
2012. szept. 9. 19:02
 18/32 anonim ***** válasza:
59%

Én Tescoba a körömlakkal vagyok így: a legocsóbb 700 forint, és mini, a nagyobb üveges 1200, persze anyu nem engedi meg ennyiért. Avonba is drága, így max Euros boltba 300ftért de 2 nap alatt kopni kezd.

Szerencsére sminkeket stb... nem igen kell vennem, IM magazinba mindig van valami hasonló, legutóbb ilyen púder volt, aminek hasznát nem veszem, de kb 3 szájfényem van, és van 1 megbontatlan használatlan, az újság 500 forint kb, olvasni való sokat ér bent, na meg az ajándékok is.:)

2012. szept. 9. 19:30
 19/32 ava87 ***** válasza:
100%

Én pontosan arra gondolnék, hogy valami kozmetikumot kever belőle, mert tudom, hogy ebből azt szoktak.

Viszont nem ajánlom. Rövid távon puhává teszi a bőrt, viszont hosszú távon pont azt éred el vele, hogy kiszárad, és állandóan kenned kell.

Na ha a fiamnál találnék vazelint, akkor lehet, hogy más is eszembe jutna :P

2012. szept. 9. 19:30
 20/32 anonim ***** válasza:
45%
Jaa és még annyit, hogy ezek az IMes cuccok ráadásul nem is a legajja, szóval épp néztem: Avonba egy ugyanolyan cucc mint IMbe van, vagy 700-800ft, boltba meg 400-500, maga az újság 500-600között mozog, simán megéri
2012. szept. 9. 19:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!