Szülők, mit csinálnátok, ha a 14, nemsokára 15 éves lányotok szobájában találnátok egy doboz vazelint?
Mert a youtube-on volt egy videó, hogy egy kiscsaj mutatta, hogy lehet házilag szájfényt csinálni vazelinből és szemhéjfesték/pirosítóból. És szeretném kipróbálni, csak anyám állandóan pakol a szobámban meg minden, ráadásul elég rossz is a szüleimmel a kapcsolatom és szerintem ha meglátná a vazelint, azt hinné, hogy nemi életet élek (ami nem igaz) és kikapnék...
Ti mit gondolnátok, ha a velem egyidős lányotoknál vazelint találnátok?
14,5/L
1000 Ft alatt is lehet szájfényt kapni, s akkor még magyarázkodnod sem kell.
Ha viszont ennyire ragaszkodsz a vazelines megoldáshoz, akkor mutasd meg nekik a videót, meséld el nekik miért akarsz venni. De te ismered a szüleid, hogy mennyire érdekli ez őket. Mert ha nem hinnék el, akkor én inkább vennék egy olcsóbbat.
Azt ne mondd, hogy nincs, mert én se 1500 felett vásárolok
Én Tescoba a körömlakkal vagyok így: a legocsóbb 700 forint, és mini, a nagyobb üveges 1200, persze anyu nem engedi meg ennyiért. Avonba is drága, így max Euros boltba 300ftért de 2 nap alatt kopni kezd.
Szerencsére sminkeket stb... nem igen kell vennem, IM magazinba mindig van valami hasonló, legutóbb ilyen púder volt, aminek hasznát nem veszem, de kb 3 szájfényem van, és van 1 megbontatlan használatlan, az újság 500 forint kb, olvasni való sokat ér bent, na meg az ajándékok is.:)
Én pontosan arra gondolnék, hogy valami kozmetikumot kever belőle, mert tudom, hogy ebből azt szoktak.
Viszont nem ajánlom. Rövid távon puhává teszi a bőrt, viszont hosszú távon pont azt éred el vele, hogy kiszárad, és állandóan kenned kell.
Na ha a fiamnál találnék vazelint, akkor lehet, hogy más is eszembe jutna :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!