Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek? Hallgatnátok...

Ti mit tennétek? Hallgatnátok a szívetekre? (fontos)

Figyelt kérdés

Sziasztok Van egy nagy dilemmám. Picit hosszú lesz de köszönöm ha elolvassátok. 25 éves lány vagyok pályakezdő 2 diplomám van (szociális területen) Régi álmom hogy gyerekekkel foglalkozhassak. Itthon is meg Ausztriába is keresgéltem 0 eredménnyel. Most kaptam egy lehetőséget Erdélybe gyerekotthonba,aki nagy példaképem, hogy hozzájuk mehetnék Dévára. A szívem nagyon húz,tudom hogy ott rengeteg ölelést tudnék adni és cserébe elismerést és szeretet kapnék(amiből eddig nekem nem sok jutott)összeirtam a pozitívumokat ilyen pl az hogy bejelentett munkám lenni, szakmai tapoasztalatot szerezhetnék. A fizetés 30 ezer forint lenne átszámolva.Mondjuk teljes ellátás mellett.

Szüleim totál idiótának néznek hogy ezért tanultam 6 évet

de ha elhívatást érzek akkor mit csináljak. Tudom hogy féltenek de ők elvárnák hogy 25 évesen még mindig itthon üljek a szoknyájuk mellett(egyébként nem jó a kapcsolatunk) környezetváltozásra is szükségem lenne.

Nem kéne a szüleimre hallgatni, uyge? Csak mondjuk olyanokat is mondanak hogy ott ragadnék Románia közepén és mozdulni se tudnék. Valamiért viszont tuti hogy mennem kéne lehet páromat is kint találnám meg

köszönöm hogyha végigolvastátok és várom az észrevételeket

Tudom hogy a döntést nekem kell meghozni

2012. szept. 9. 11:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én mennék. Ha vissza tudsz jönni a szüleidhez, ha mégsem válik be.

A fizetés pedig nem is annyira rossz, mint amennyire elsőre hallatszik. Hiába keresnél itthon többszörösét, ha lényegében az összeset elvinné az albérlet díja ( ha más városban találnál munkát ), a rezsi kifizetése, és a havi élelem megvásárlása. Itt minderre nem kell költened, tehát tisztán megmarad.

Ráadásul azt csinálod ami az álmod, és az, hogy elvállalod, nem azt jelenti, hogy végleg ott kell maradnod.

2012. szept. 9. 14:51
 12/16 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm mindenkinek
2012. szept. 9. 22:34
 13/16 anonim ***** válasza:

Ott egy kicsit többet ér 30ezer forint mint itt.

Tény,nem alkalmas arra mint a nyugati országok,hogy megszeded magad és hazajössz van egy rakat pénzed,de kezdésre tökéletes.

Menj,halgass a szivedre.

Mit veszthetsz?

2012. szept. 10. 09:34
 14/16 anonim ***** válasza:
Menj. Semmi sem végleges, rosszabb, ha utólag sajnálkozol. Ha nem jön össze, visszajössz. A diploma és a pénz nem köthet gúzsba. Te uralkodj rajtuk és ne fordítva.
2012. szept. 13. 13:12
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem irigyellek mert a válaszokból sem fogsz kiokosodni.Valahogy mindegyiknek igaza van.Ha a szivedre hallgatsz mész,ha az eszedre maradsz és keresel tovább.A soraidból olvasva te inkább érzelmi beállitottságunak tünsz ezért talán mégis menned kéne,amit én pl.nem tennék.Gondold el 5 év mulva a helyzetedet._Akkor 30 leszel és talán még mindig ott ölelgeted a gyerekeket Déván fillérekért,jó esetben talán találsz egy partnert.És ha nem??
2013. jan. 26. 14:41
 16/16 A kérdező kommentje:
Végülis nem mentem, van munkám bár egy teljesen más területen, jelenleg szenvedélybetegekkel vagyok
2013. jan. 26. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!