Mit tegyek? (fontos)
Figyelt kérdés
unokatesóm(12 éves) leszólt,hogy 15 évesen ciki,ha sok helyre anyával vagy apával megyek,ideáig nem zavart,mert nagyon szeretem a szüleimet,boldog család vagyunk,de most hogy mondta,nem lehet,hogy igaza van?a barátaimat szeretem,de őket csak a facebook köti le :S2012. aug. 2. 20:22
2/15 A kérdező kommentje:
mert állítólag ilyen korba mindenki mindenhová haverokkal megy
2012. aug. 2. 20:25
3/15 anonim válasza:
dehogyis sőt szerintem ha csak a haverokkal jár az ember az a ciki mert azt jelenti nincs jóban a szüleivel.....
4/15 anonim válasza:
Én 22 éves vagyok és nem érzem cikinek elmenni valahova a szüleimmel
5/15 anonim válasza:
Legyél rá büszke, hogy ilyen klassz családod van és így szeretitek egymást. Ritkaság sajnos, ezért tényleg igaz, hogy sok gyerek ebben a korban a haverokkal van inkább. Mert velük pótolják a családot. Neked szerencséd van, nem kell pótlék, van igazi:) Ez érték és ha magadtól nem érezted soha kellemetlennek, nehogy már egy 12 éves gyerek (aki lehet, nem olyan szerencsés mint Te) befolyásoljon.
6/15 anonim válasza:
Nem ciki. Az, hogy szerinte az, az egy dolog, Az az ő baja.
7/15 anonim válasza:
Szia!
Dehogy ciki. Örülj neki, hogy ilyen jó viszonyban vagy a szüleiddel. Szerintem inkább az a ciki, hogy a 12 éves unokatesód ilyeneket mond. Bár 12 évesen még nagyon gyerek, csak felnőttnek/felnőttesnek akar látszani az ilyen kijelentéseivel.
19L
8/15 anonim válasza:
én is sokszor megyek szüleimmel pl nyaralni vagy akárhova. szerintem semmi ciki nincs benne :)
17L
9/15 anonim válasza:
Valószínűleg tényleg az lehet, hogy csak menőzni akart, milyen felnőttesen látja a világot. Örülj neki, hogy olyan jó a viszonyod a szüleiddel, hogy szíved szerint velük töltenéd a szabadidőd egy részét is, ez keveseknek adatok meg! :)
10/15 anonim válasza:
Unokatesódnak egy pofont vernék le, aztán mehet a havarokkal ahova tetszik. Nem ciki a szüleiddel, eljárni, nem ciki az se, hogy JÓ A KAPCSOLATOD velük. Nem a te bajod, hogy az ő családja tré és nem foglalkoznak vele normálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!