Mit tegyek? (fontos)
Figyelt kérdés
unokatesóm(12 éves) leszólt,hogy 15 évesen ciki,ha sok helyre anyával vagy apával megyek,ideáig nem zavart,mert nagyon szeretem a szüleimet,boldog család vagyunk,de most hogy mondta,nem lehet,hogy igaza van?a barátaimat szeretem,de őket csak a facebook köti le :S2012. aug. 2. 20:22
11/15 anonim válasza:
Az unokatesód csak az eszét jácca, a szája nagy.
12/15 anonim válasza:
20 évesen rengeteg helyre járkálok anyukámmal, nem tartom cikinek, nagyon szeretem, és nekem csak ő van, mint családtag, szóval meg kell becsülnöm a vele töltött időt
ne foglalkozz azzal, mit mond, csak irigy, nyugodtan mászkálj továbbra is a szüleiddel
13/15 anonim válasza:
én 20 éves vagyok és büszke vagyok a szüleimre. Tavaly egy évig külföldön éltem és nagyon sokat gondolkoztam az életemről, beleláttam néhány család életébe és kirajzolódott bennem h nekem mennyire rohadt jó fej szüleim vannak. Nagyon szívesen vagyok velük.
de egyébként hova mész pl velük ami az unokatesód szerint ciki?
14/15 anonim válasza:
az a ciki, hogy neked 15 évesnek a 12 éves mondja meg a frankót... nehogymár a nyuszi vigye 8)
15/15 anonim válasza:
Gratulálok, hogy 15 évesen egy 12 évés cikizéseit veszed komolyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!