A feleségem nem akar dolgozni mit tegyek?
Lassan három éve nem hajlandó elmenni dolgozni. Az anyósom nyugdíjából és az én fizetésemből élünk.Lelépni nem szeretnék mert szeretem meg amúgy sem tudnék egyedül megélni,valami albérletben.
Beszéltem vele már róla szép szóval ,veszekedve kérve,fenyegetőzve de semmi....
Nem orvos kell ennek a nőnek, hanem egy jó nagy p.csánrúgás.
Én már biztos rég kirúgtam volna. Kinek kell egy lusta semmirekellő naplopó vénasszony? De most komolyan... Akkor már inkább tarts el egy csini huszonévest :)
ma 00:28
Ja... csak ha valaki pl németet tanult (önhibáján kívűl), akkor beszélgethetünk, mit illene, meg mit nem...
Meg mikor még magyarul sem tudnak, pedig ez az anyanyelvük...
Munkát találni nehéz.
De ha valaki napi 16 órákat ül a gép előtt 3 éven keresztül, ha keresne, ennyi idő alatt talált volna...
Itt baj van, tényleg kezeltetni kéne, mert függő, meg szerintem aszociális...
Igen az utolsó hozzászóló írta a legjobban milyen férfi is vagyok ....nos elvált az első házasságomból van egy gyerek akire fizetem a tartásdíjat és igen most meg az anyósommal és az "internet függő lusta " feleségemmel élek. Akinek lehet,hogy elég lenne egy biztatás mert azért a három év alatt volt állás interjún (csak nem vették fel) de biztatásból kifogytam. Az anyósom a mama már elég vén ahhoz ,hogy a lányát nevelgesse. A neten is vannak pénzkeresési lehetőségek (ezt a feleségemtől tudom) csak eddig nem sok pénz folyt be belőle.PayPalra fizetnek de azt meg nem fogadják el a boltban.Szóval próbálkozik ő a neten (kisebb sikerekkel) de nem szeretnék elválni mert 40+ évesen nem hiszem,hogy harmadszor is újra szeretném kezdeni az életem. Ja és nekem sincs nyelvtudásom mégis tudok dolgozni. Én is utálok 5-kor kelni de nem szeretném ,hogy az legyen amit a 11-es írt.Az internetet csak akkor kapcsolom ki ha nem tudjuk már fizetni. Én is szeretek egy kicsit leülni a gép elé munka után és most is mikor még alszik én tudok egy kicsit szörfölgetni.18-as hozzászólás pontos leírás itthoni helyzetről.
Köszönöm a válaszokat jó volt megosztanom valakivel mert bent a munkában van egy barátom aki tudja mi a helyzet velem de sajnos ő nem tudd segíteni csak meghallgat bólogat ennyi.
"PayPalra fizetnek de azt meg nem fogadják el a boltban."
Tudod, hogy működik a PayPal? Hozzárendeled a bankkártyádat, és a hozzátartozó számlaszámra utalnak. PayPal-lel nem lehet fizetni a boltban, de bankkártyával, amire a PayPal-en át utalnak, lehet.
Ezzel a hozzászólásoddal magadat minősíted!
A kérdésre kell válaszolni nem pedig anyázni...
De látom neked nem volt Édesanyád aki megtanított volna hogy kell viselkedni!
A kérdező volt az akit befogadtak így semmi joga nincs/nem lenne más lakásában kikapcsoltatni bármilyen szolgáltatást.
Ha megtűrt személy vagy valahol, akkor neked kell alkalmazkodni és nem annak akié a lakás!!De mint azt már korábban is mondottam volt, ha nem tetszik akkor el lehet menni!:)
Nem tartozik ide de még mielőtt valaki azt hinné hogy a férjem tart el annak elmondanám hogy egyedül élek a saját lakásomba és nem függök senkitől!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!