A feleségem nem akar dolgozni mit tegyek?
Lassan három éve nem hajlandó elmenni dolgozni. Az anyósom nyugdíjából és az én fizetésemből élünk.Lelépni nem szeretnék mert szeretem meg amúgy sem tudnék egyedül megélni,valami albérletben.
Beszéltem vele már róla szép szóval ,veszekedve kérve,fenyegetőzve de semmi....
Írtátok fentebb hogy nyelvvizsga kell ahhoz hogy munkát kapjon. Még mindig nem tudjuk kérdező mi a feleséged végzettsége, de nem kell nyelvvizsga ahhoz hogy elmenjen dolgozni. Vállaljon kicsit alantasabb munkát, menjen el mondjuk egy gyárba, vagy takarítani, vagy valami, dolgozzon.
Nem igaz hogy nem talál munkahelyet, rengeteg lehetőség van, csak akarni kell, ha akarat van minden van!
"ha meghalja,hogy szakemberez akarod vinni szerintem rögtön ellenkezni kezd"
Ha nem látja be hogy függő és hogy segítség kell neki akkor szerintem itt az ideje búcsút mondaniuk egymásnak ugyanis kétlem hogy a kérdező így akarná leélni a hátralévő életét. Ha ez a feleséget nem érdekli akkor nem szereti a másikat ergo a kapcsolatnak harangoztak.
"Látom valakinek/valakiknek az a szórakozása"
Trollok:DA szeretet hiány teszi...
http://www.youtube.com/watch?v=AArr8gObS3A
A kérdéshez visszatérve:Én se hiszem,hogy bele menne ebbe a szakemberhez járás dologba,ha megtudná,de ha eltitkolod előle és miután odaértetek az "orvoshoz",akkor meg szerintem hisztizni kezdene vagy valami ilyesmi és megpróbálni hazajutni.Elég nehéz megoldást találni erre,mert neki ez a fajta élet tetszik(ami nekem is nagyon tetszene:D de én inkább nem vállalnám be a kapcsolatom veszélyeztetését).Amúgy így jobban belegondolva jobb lenne nem elvenni a netet,amíg nem gyógyul ki ebből,mert elég komoly elvonási tünetek is lehetnek
"Írtátok fentebb hogy nyelvvizsga kell ahhoz hogy munkát kapjon. Még mindig nem tudjuk kérdező mi a feleséged végzettsége, de nem kell nyelvvizsga ahhoz hogy elmenjen dolgozni. Vállaljon kicsit alantasabb munkát, menjen el mondjuk egy gyárba, vagy takarítani, vagy valami, dolgozzon. "
Ezt én írtam és úgy tűnik felületes olvastad amit írtam
"Ezt én írtam és úgy tűnik felületes olvastad amit írtam"
Ne haragudj, csak átfutottam a válaszokat, nem sértésből írtam. De amúgy sokan gondolják úgy hogy nyelvvizsga az nagyon fontos ahhoz hogy valaki pénzt tudjon keresni, én ezt cáfolom. Igaz hogy fontos, de nem minden munkakörben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!