Örököltem pénzt de a férjem csak gúnyolódik, hát normális ez?
most akkor örököltél, vagy kaptál pénzt a nagyszülőktől?
(nagyszülők szeretnének egy kis vacsorát...- szeánsz lesz?:))
Az, hogy a nagyszülők hogyan osztják el a pénzt szerintem teljesen az ő döntésük, bármennyit is adnak bárkinek, csak megköszönni lehet és pofát laposra fogni. ezt üzenem a férjednek.
Egyébként meg nem értem, hogy miért nem így számol:
A nagyszülőknek van három unokájuk. A három unokából 1-1 milliót kapott a másik kettő, Te pedig 1,2 milliót a dédunoka miatt.
Ha már ennyire számolni akar.
És azért sem tartom jónak összevetnie a saját nagyszülei által adott 10.000 Ft-tal (mégha az kevesebből is volt), mert azt egy szülinap-ra adták a nagyszülők, azaz "alkalom" volt, ezt a pénzt pedig "csak úgy" kaptátok mindannyian - mert nekik már nem kell ez a plusz, meg előre az örökséget el akarták rendezni, és segíteni az unokáiknak.
De azt a többiek is jól írták, hogy mond meg a férjednek, hogy ha Neked ez nem tetszik, akkor semmi gond, úgyis én meg a gyerek kaptuk, majd akkor csak nekünk lesz félretéve.
Ismered a régi mondást? "Amit adnak, fogadd el, ha kergetnek, szaladj el!"
A férjed nyílván azért gúnyolódik, mert egyszerűen irigy. Nem ő örökölt, hanem te. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!