Szerintetek normális ez az ex anyós-vej viszony?
A férjem is tartja a kapcsolatot az exneje szüleivel. Jóban voltak, nem tőlük vált el.
Viszont ott is megromlott a lány és a szülők viszonya - hasonló okokból, amik váláshoz is vezettek.
Nekem szokatlan. Bár nálunk meg az van hogy az én volt anyósom a második férjemet nagyon szereti. Múltkor amikor meglátogattuk, a férjemet kényeztette,hogy vett neki birka húst mert tudja nagyon szereti...D
De ennek 1 oka van. Nekem van egy fiam az előző házasságomból. Anyósom imádja a fiamat. Amikor újra férjhez mentem, és jó messzire költöztünk, azt hitte végleg elszakítom őket az unokától. De a férjem minden hétvégén kocsival levitte a fiamat hozzájuk. Nyáron is ha menni akart a fiam,mindig elvittük.. Így az évek alatt megnyugodtak,hogy mégis látták felnőni az unokájukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!