Szüleim teljesen elutasítják a páromat, most babát várunk, lehet még vajon normális viszony köztünk?
Amióta saját véleményem van, azóta nem jó a viszonyunk... Apám szerintem párt is választott volna nekem, ha tehette volna, csakhogy én elég önálló vagyok, az élet minden területén. A diploma megszerzése előtt is dolgoztam már, részmunkaidőben, , nyaranta önálló voltam, és amióta megszereztem a papírost, folyamatosan dolgoztam, több munkahelyen is. Most először vagyok munkanélküli, nem kaptam meg a beígért állást a válság miatt. Segítséget sosem kértem tőlük, csak jeleztem, hogy ha gondot jelent valami, mert ha már kérni kell, az rég rossz szerintem. (Általában, amikor még együtt laktunk, az volt a felelet a kérésre, hogy "a te hülyeséged miatt kerültél bajba, old is meg te, minket ne terhelj ezzel..." Bezzeg a sikereimmel szívesen büszkélkedtek.)Most sem kérek segítséget, de elvárnám, hogy segítsenek, (mikor, ha nem most?), és a későbbiekben ezen áll a viszonyunk, hogy most mit tudnak felmutatni.
A 2. komment írójának: A páromnak van két nagyon jó szakmája, nekem meg két diplomám, két nyelvvizsgám, eddig is boldogultunk az életben, eztán is fogunk. Maximum egy hónap, és lesz munkája, akár itthon, akár kint. Pillanatnyilag nehéz helyzetben vagyunk, de szeretjük egymást, és nagyon szeretjük már most a picit, akit eszünk ágában sincs MEGÖLNI, azért mert egyesek szerint "nem kielégítő a szituációnk"... Egy babának (és egy párkapcsolatban) a legfontosabb a SZERETET, ha az nincs, élhetsz bármennyiből bármekkora házban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!