Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 30éves nagymama. Nem elgondolk...

30éves nagymama. Nem elgondolkodtató ez egy kicsit?

Figyelt kérdés
2009. júl. 28. 22:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
90%

Lassan immunis vagyok erre:

én 34 évesen szültem. Mikor bent voltam a kórházban, a szülőszobára jártunk NST-re. Bent volt akkor egy velem egykorú csaj is szülni, meg egy 36 éves.

Bejött a főorvos és mosolyogva mondta: na összegyűltek a nagymama-korú kismamák.

Vagyis neki nem az volt az újdonság, hogy 15-16 évesen szülnek, hanem az, hogy hirtelen 4-5 "korosabb nő" is szült, ráadásul először.

Amúgy nekem is van olyan általános iskolás volt osztálytársnőm, akivel összefutottam, meglátta a babámat a kocsiban és megjegyezte, hogy de szép unokád van.

Mondtam neki, hogy te , ez az én gyerekem. Mire ő: te még csak most szültél? nekem már megyen és beszél az unokám!

Na erről ennyit

2009. júl. 29. 08:38
 12/14 anonim ***** válasza:
64%

Szia!

Jajj be szép, ha egy családban ilyen szépen sorakoznak a generációk.... Tényleg , milyen szép lehet 15 évesen szülni, kész nő, és érett személyiség az ember ! :S Ugyanmár. Valaki nagyon jól írja, a kultúrabelieknél ez természetes. De senki ne érezze rosszul magát , ha 20 éven felül szül!! /27 évesen szültem az első babámat, szal öreglány koromra :)/

2009. júl. 29. 09:07
 13/14 anonim válasza:
47%

romákról beszéltek mi?

miért kell mindenkit egy kalap alá venni?

vannak rendes romák,és vannak rossz romák ugyan úgy,ahogy a magyaroknál is!Hány meg hány magyar fiatal lány szül(t)14-15 évesen nem is egyet ismerek?na és akkor mívan és romába is van olyan aki 25-26 évesen szül!úgy hogy ennyit a kisebbségről!

2009. júl. 29. 09:59
 14/14 anonim ***** válasza:

Épp azt mesélgetem:

hogy nem romák, akit írtam 32 éves nagypapa, magyar vállalkozó, nem szegény, nem buta, csak így alakult. A dédmama is fiatal, és még fiatalabbnak is érzi magát. Így alakult, de nem biztos, hogy rosszul. A fiatalságnak is van előnye. Nem lesz olyan görcsös, és ő is fiatal nagymama lesz. Mire jön az isiász, már ómama lesz a nagyi.

Miért kell elítélni, aki máskor szült,mint más? Olyat is ismerek, aki 35 évesen már túlérett az anyaságra.

2009. júl. 29. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!