Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 30éves nagymama. Nem elgondolk...

30éves nagymama. Nem elgondolkodtató ez egy kicsit?

Figyelt kérdés
2009. júl. 28. 22:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
67%
Miért lenne elgondolkodtató?
2009. júl. 28. 22:41
 2/14 anonim válasza:
90%
Egyes kultúrákban normális és elfogadott, nálunk nem, erről nincs mit igazán beszélni
2009. júl. 28. 22:44
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Elso gondolatom az volt, hogy az a "nagymama" csak orokbe fogadott egy már idosebb gyereket, aki nemsokára gyereket vállalt. Máshogy hogyan lehetséges?
2009. júl. 28. 22:45
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Anya szülhetet 17 évesen a lànya meg mär 13 évesen.
2009. júl. 28. 22:46
 5/14 anonim ***** válasza:
86%

De, elgondolkodtató.

És ezt már lehetőleg senki ne nevezze kultúrának!

A minap utaztam vonaton, az egyik ilyen "kutúrabeli" megkérdezte a másiktól, dolgozik-e. A válasz természetesen nemleges volt,mire a következő kérdés az volt; "Há'akkor mibő' élsz?"

A férfi a nemi szervéhez kapott, megmarkolta és elkezdte rázni, hogy "ebbő' -e".

Ennyit a kultúráról. Szerintem borzalmas. És nem lenne szabad ennyiben hagyni,hogy ők ilyenek.

2009. júl. 28. 22:47
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
15 évesen szült, majd mikor a gyereke is 15 lett, az is szült.. De játszhatunk a számokkal..
2009. júl. 28. 22:48
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Pont erről írtam ma:

Ez már szép, ugye? Hadd írjam ide, milyen az élet. Egy ismerősünk, 32 éves, de 16 éves leánya van. A feleség elhagyta, de a lány megszült.Így 32 évesen nagypapa lett. Az anyja 50 év körüli, vörösre festi a haját, és kihívóan öltözik, szexisen, ő a dédmama.

kiszámoltuk ezen felbuzdulva, hogyha folytatódik a családi hagyomány, akkor 66 évesen üknagyanya lesz, és 82 évesen szépanya.98 évesen ónagymama. Ez már szép!

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__csaladfa_..

2009. júl. 28. 22:56
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez fönti rendes felső-középosztálybeli magyar család, csak apa nem győzött vigyázni a leányra s közben pénzt is keresni, anya meg lelépett.

Nekem is volt olyan tanítványom, akinek 17 éves korára megszült a barátnője. A nagypapa polgármester volt. Felmerült a kérdés a gimiben, ki kell-e csapni a fiút, ha gyereke lesz? Végül nekiadtuk a lányom pólyáját. 20 éves korára több pénze lett, mint nekem a tanárának, szebb autója, stb. stb, de szerzett diplomát is.

2009. júl. 28. 23:01
 9/14 anonim válasza:

de igen,elgondolkodtato.

de hogy tortent ez es hany eves az anya meg a lanya?

meseelj:D

2009. júl. 28. 23:01
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha mama szült 14 évesen(előfordul) s a fiúnak megszült a 21 éves barátnője véletlenül, akkor mégcsak nem is furcsa.Mondjuk, ha volt egy abortusza, nem veteti el a másodikat, túl nagy kockázat gyermektelenül.Van aki nem abortuszpárti. A fogamzásgátlás mindig hagy egy kis esélyt még a sorsnak. Keveset, de hagy.
2009. júl. 28. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!