30éves nagymama. Nem elgondolkodtató ez egy kicsit?
De, elgondolkodtató.
És ezt már lehetőleg senki ne nevezze kultúrának!
A minap utaztam vonaton, az egyik ilyen "kutúrabeli" megkérdezte a másiktól, dolgozik-e. A válasz természetesen nemleges volt,mire a következő kérdés az volt; "Há'akkor mibő' élsz?"
A férfi a nemi szervéhez kapott, megmarkolta és elkezdte rázni, hogy "ebbő' -e".
Ennyit a kultúráról. Szerintem borzalmas. És nem lenne szabad ennyiben hagyni,hogy ők ilyenek.
Pont erről írtam ma:
Ez már szép, ugye? Hadd írjam ide, milyen az élet. Egy ismerősünk, 32 éves, de 16 éves leánya van. A feleség elhagyta, de a lány megszült.Így 32 évesen nagypapa lett. Az anyja 50 év körüli, vörösre festi a haját, és kihívóan öltözik, szexisen, ő a dédmama.
kiszámoltuk ezen felbuzdulva, hogyha folytatódik a családi hagyomány, akkor 66 évesen üknagyanya lesz, és 82 évesen szépanya.98 évesen ónagymama. Ez már szép!
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__csaladfa_..
Ez fönti rendes felső-középosztálybeli magyar család, csak apa nem győzött vigyázni a leányra s közben pénzt is keresni, anya meg lelépett.
Nekem is volt olyan tanítványom, akinek 17 éves korára megszült a barátnője. A nagypapa polgármester volt. Felmerült a kérdés a gimiben, ki kell-e csapni a fiút, ha gyereke lesz? Végül nekiadtuk a lányom pólyáját. 20 éves korára több pénze lett, mint nekem a tanárának, szebb autója, stb. stb, de szerzett diplomát is.
de igen,elgondolkodtato.
de hogy tortent ez es hany eves az anya meg a lanya?
meseelj:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!