Nem bírom tovább. Mit tegyek?
Anyámnak minden pasival van valami baja.egyik azért nem jó,mert hullámos a haja,a másik meg mert falun lakik,szóval mindenkivel van valami baja...
Én arra gondoltam,hogy apámhoz költözök.Van egy szerelmem is.tőle is folyton eltilt,pedig neem tettünk semi rroszat.Minden hímneműtől félt.Elegem van!Szerintetek apámhoz költözzek?(16 éves lány)
Anyukám 17 évesen esett velem teherbe, és amikor én voltam 16 éves, angem sem engedett el sehova, nem lehetett barátom (nagyon fondorlatosan játszmázott, a hátam mögött beszélt a fiúkkal, hogy hagyjanak el engem, stb.), egészen 18 éves koromig. Azután kijelentette, hogy innentől kezdve úgy rontom el az életem, ahogy nekem tetszik, ő nem szól bele, de hozzá ne menjek sírni, ha a saját hibámból valami baj történik. Persze innentől kezdve is folyamatosan kritizálta az összes barátomat, de amikor látta, hogy ez engem annyira nem érdekel, és ha fejre áll, akkor is velük maradok, abbahagyta. A jövendőbeli férjemet pedig, miután megismerte (volt itt is pár játszma, mire egyáltalán hajlandó volt találkozni vele), és rájött, hogy komoly, jó lelkű és becsületes fiú, egyenesen a fiaként szereti! :)
Nemrég azt is bevallotta anyám, hogy tinikoromban azért viselkedett sárkányként, mert nem szerette volna, ha én is elkövetem ugyanazt a hibát, mint ő annak idején. :P
Szóval szerintem te se félj a mostani helyzettől, megoldódik idővel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!