Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak válaszát várnám, az...

Férfiak válaszát várnám, az alábbi szituációra?

Figyelt kérdés

Ha összeveszik a nő és a férfi, de a férfi a hibás, miért nem veszi fel a telefont vagy ír egy sms-t és kér bocsánatot a nőtől? Pláne ha komolyabb dologról van szó. (nem megcsalás vagy ilyesmi) Az életfelfogásuk ütközött össze...

A kapcsolat alatt már több ilyen probléma is volt, és már a nő is és a férfi is azon gondolkozott, hogy érdemes-e nekik együtt maradni a problémák ellenére? Történt ekkor szünet, szakítás 1-2 hét, és mindig a nő kereste meg a férfit, hogy beszéljék meg stb. A férfi örült a megkeresésnek, és 10 perc alatt már mint ha mi sem történt volna újra együtt voltak.

Megkérdezte a nő a férfit, hogy miért nem kereste? Erre azt válaszolta, hogy "mert kíváncsi voltam meddig bírod nélkülem" vagy hogy " akartalak hívni, csak még várni akartam vele, és megelőztél" és hasonlóak. De szerintem ez mind csak kifogás, vagy elcsépelt mondat...

Mi áll a dolgok mögött?

Kibékülés után vannak hónapok amikor minden jó, és van amikor olyanok egymással mint 2 lakótárs.

Hosszú kapcsolat!

Szerintetek?

Írjatok kort is légyszi.

2012. szept. 5. 17:47
1 2
 11/12 anonim válasza:

ja és én 24 a férjem meg 30 5 honapja ezt játsza válni nem akar!!

utolso hozzászolo folytatsa

2012. szept. 19. 20:58
 12/12 szundimano válasza:

11es! A férfiak a válások max 20%át kezdeményezik! Akkor szerinted....miért nem akar válni? Mert kényelmes!

Kedves kérdező...ezzel itt és most állj le! Hülyét csinálsz magadból és ... a kutya fáját...állj a sarkadra! Ha fontos vagy...keres! Ha nem keres... akkor tudod hányadán álltok!

Állj le ezzel ... és az ajtócsapkodással! Amúgy... lehet igaza van annak a commentelőnek...aki Marok Marcsát emlitette ...Ezt csak te tudod kinyomozni! Szóval nőiesen....nem hárpia módjára!!!

2012. szept. 29. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!