Férfiak válaszát várnám, az alábbi szituációra?
Ha összeveszik a nő és a férfi, de a férfi a hibás, miért nem veszi fel a telefont vagy ír egy sms-t és kér bocsánatot a nőtől? Pláne ha komolyabb dologról van szó. (nem megcsalás vagy ilyesmi) Az életfelfogásuk ütközött össze...
A kapcsolat alatt már több ilyen probléma is volt, és már a nő is és a férfi is azon gondolkozott, hogy érdemes-e nekik együtt maradni a problémák ellenére? Történt ekkor szünet, szakítás 1-2 hét, és mindig a nő kereste meg a férfit, hogy beszéljék meg stb. A férfi örült a megkeresésnek, és 10 perc alatt már mint ha mi sem történt volna újra együtt voltak.
Megkérdezte a nő a férfit, hogy miért nem kereste? Erre azt válaszolta, hogy "mert kíváncsi voltam meddig bírod nélkülem" vagy hogy " akartalak hívni, csak még várni akartam vele, és megelőztél" és hasonlóak. De szerintem ez mind csak kifogás, vagy elcsépelt mondat...
Mi áll a dolgok mögött?
Kibékülés után vannak hónapok amikor minden jó, és van amikor olyanok egymással mint 2 lakótárs.
Hosszú kapcsolat!
Szerintetek?
Írjatok kort is légyszi.
Te folyton tepersz nála, ő meg kényelmes, és jó így neki.
Plusz valószínű, hogy nem is vagy olyan fontos számára, csak kell egy biztos pont, aki kiszolgálja...
kiemelnék néhány részletet:
"de a férfi a hibás"
"Az életfelfogásuk ütközött össze... "
Miért is a férfi a hibás abban hogy ő másképp látja a dolgokat? Ha ennyire debil vagy én sem hívtalak volna föl, sőt örültem volna hogy megszabadultam tőled.
Lehet ő is így volt csak aztán megkerested aztán úgy volt hogy mégis csak ügyesebb vagy mint marokmarcsa és ameddig nem talál egy értelmes lányt, addig te is megteszed.
1, attól, hogy szerinted a férfi a hibás, még nem biztos, hogy ő is így gondolja
2, az életfelfogás nem olyan dolog ami jó vagy rossz, az mindenkinek más és vagy elfogadod vagy nem. Nem csak az a helyes ami a tiéd.
3, lehet, hogy nem vagy neki elég fontos, csak kényelmes így
4, az is lehet, hogy ő egyszerűen csak ilyen, annak ellenére, hogy szeret, és ha igen akkor nem fogja sokáig bírni, hogy te meg állandóan erősködsz.
A magyarokat úgy nevelik, hogy nem tudnak bocsánatot kéri, normálisan.
Szóval, ha te ne keresnéd (szerintem te vagy a nő) nem volna semmi.
A két lakótárs azt azt jelenti, hogy se szex, se érzelem?
"mert kíváncsi voltam meddig bírod nélkülem"
Ez egy érdekes mondat; nekem nem egészen egy egészséges párkapcsolat ugrik be róla...
Mert nem kell bocsánatot kérni. A ti esetekben a férfinek nem kell, mivel te majd bocsánatot kérsz. Meg jelentkezel, meg nem bírod nélküle sokáig.
Ha nem muszáj, nem alázkodik meg a férfi. Nálatok nem muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!