Az a helyzet,hogy anyu a mamám és a nagynéném ( anyu testvére,/mamám másik lánya/) Egyáltalán nincsenek jóban. A nagynéném és anyu pici koruk óta marják egymást,mert a nagymamám anyuval mindig is kivételezett,és ezt én is így látom,a kereszt anyuval meg nagyon gonosz volt.Én ugye sokat járok a mamámhoz és ő meg anyu is máshogy állítják be a sztorit,hogy a nagynéném az aki gonosz.szarkeverő stb..Ma Lent voltam nála az üzletben és kérdezgetett hogy anyuék,meg a mama miket beszél róla,én meg gyönyörűen kipletykáltam mert láttam rajta hogy rosszul esik neki hogy a mamám fel se köszöntötte szülinapján. Ezért mindent elmondtam neki,amit anyutól meg a mamámtól hallottam.Folyamatosan plyetykálok,de ezt örököltem sajnos,mert a mama is és a keresztanyukám is pontosan ilyen.Nem tudok erről leszokni.Ha elkezdek valamit akkor benem áll a szám.Utána persze megbánom de már késő mert kimondtam.Mit csináljak?
Ne pletykálj xD...attól nem leszel menőbb mások szemében.
2012. szept. 5. 17:09
12/20 anonim válasza:
Nem lehet, hogy nem nagyon van egyéb társaságod, témád, elfoglaltságod? Én akkor figyeltem meg, hogy be nem áll a szám, mikor annyira nem volt más nekem, hogy tök boldog voltam, hogy végre valakivel beszélhetek és aztán jött a szófosás....
2012. szept. 5. 18:46
13/20 anonim válasza:
Ennek mi köze a "menőséghez?":D
amúgy én is ilyen vagyok sajnos és nem tudok mit tenni.Ezt igenis lehet örökölni.Az én anyukám dettó.Nem a pletykálkodást,hanem a gondolkodást lehet örökölni.Azért pletykál,mert ilyen a gondolkodása.Van akinél akaratlanul kicsúsznak dolgok,amiket nem lehet kontrolálni..csak felvilágosítalak:)
2012. szept. 5. 19:13
14/20 anonim válasza:
Gondolkodást FŐLEG nem lehet örökölni.
2012. szept. 5. 19:30
15/20 anonim válasza:
Ilxet nem lehet örökölni. Egyszerűen primitív vagy és ezért pletykálsz annyit, ráadsául az életed is unalmas.
2012. szept. 5. 19:53
16/20 anonim válasza:
Tyűűűű:D mert te aztán nem vagy primitív :D
Leírsz egy embert akit nem is ismersz :D:D
Honnan a halálból gondolod hogy unalmas az életem:D:D?!
2012. szept. 5. 19:58
17/20 anonim válasza:
Figyelj, én nők között dolgozom, nőkkel foglalkozom, de még egyet se láttam, aki ne pletykált volna. A pletyka érdekes, nem kell, hogy rosszindulatú legyen. Nem gond, csak egészséges határok között legyen és ne bántó.
2012. szept. 5. 21:34
18/20 anonim válasza:
Cipzározd be a szád és tegyél rá lakatot.Ha nagyon nem bírsz magaddal,akkor meg dobd el a kulcsot.Nagy önuralom kell hozzá.
2012. szept. 5. 22:31
19/20 anonim válasza:
21:34 Én nő létemre nem bírtam soha a munkahelyi női pletykákat. Ki is lógtam a sorból, én voltam a különc, csak mert tiszteletben tartottam mások magánéletét. Szerintem hiába indul úgy egy pletyka, hogy nem rosszindulatú, nem bántó, a végén elsülhet rosszul is.
Meg különben is, miért is kell mindig azzal foglalkozni, aki épp nincs jelen, így nem tudja se megcáfolni, se megerősíteni a róla elhangzottakat? Szerintem a tisztelet jele, hogy nem mászunk bele a másik életébe, inkább a magunkéval kellene foglalkozni.
2012. szept. 5. 22:46
20/20 anonim válasza:
16-os, azaz kérdező. Alreggel válaszolsz? Tényleg primitív vagy. Remélem van itt vagy tíz regisztrációd, hogy a titkosabbnál is titkosabb legyél. Szánalmas vagy. Gyerekesnek mondanálak, de inkább butának, primitívnek gondollak. Mert a gyerekek okosak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!