Mikor fognak békén hagyni? Nem akarom egyből magamra haragítani őket.
Tavaly 290 órát hiányoztam és írnom kellett volna de nem mentem el ugyhogy megint 9-es vagyok és a hugommal járok egy osztályba. Messze van a suli ezért a tesóm kolis de én nem mert a szüleim nem biznak bennem. Állandóan kérdezősködnek a tanárok. Ma jöttek rá hogy tesók vagyunk 20 perc velünk ment el mert megállás nélkül kérdeztek h miért nem együtt járunk, mit csináltunk nyáron, hol voltunk, milyen volt, miért volt jó/nemjó, hány tesónk van, cigizek/drogozok/iszok meg ilyen hülyeségeket. Beszóltak a hajam szine miatt mondtam h elkurtam majd levágom erre megkérdezték h milyen az eredeti hajszínem. Direkt csendbe elfoglalom magam h ne kelljen velük beszélgetni mert mindig csak a baj van belőle. Ma már elég bunkó voltam és máshogy válaszoltam és mondták hogy vegyek vissza. De azért következő órán kérdezősködtek tovább. Nekem sose volt jó kapcsolatom a tanárokkal ezért nem szeretném ha innen is kiraknának úgyhogy nem akarok beszólni. Csak tőlem kérdezősködnek ennyit meg a hugomtól. Mikor szállnak le rólam?
16/f
ha azon kiakadsz, hogy megkérdezik az eredeti hajszíned (gondolom a mostani valami szép rikító lehet), és egyébként is abszolút lázadásban vagy minden ellen - akkor ne csodálkozz, hogy megpróbálnak integrálni.
és jó lenne, ha összekapnád magad. 290 óra, az nem hiányzás, hanem néha bent voltál...
2 dolgot tehetsz:
1.: felfogod, hogy mi az, amit elvárnak tőled és annak megfelelően teszed a dolgaid. Ha kérdeznek, te illedelmesen válaszolsz. Ezzel a saját dolgodat könnyíted meg. Az meg senkit sem érdekel, hogy magadban a pokolra kívánod őket. Éld meg ezt inkább egy szerepként.
2.: csinálod továbbra is ezt a "hagyjatok már békén" módszert, amivel csak megnehezíted az életed.
Válassz, hogy melyikkel jársz jobban.
Azért, mert valószínűleg téged megelőzött a híred. Plusz, a húgod is osztálytársad.
12 évfolyamos, vagy mindenki most került oda frissen? Mert ha a többieket már ismerik, akkor azért nem kérdezgetik őket, mert te vagy az új. Ennyi az egész. Hidd el, a világ nem ellenség, nem kell mindenkihez úgy állni, hogy "Dögölj meg!" Ha nem támadnak, ne támadj! Nyílj meg egy kicsit, ismerkedj, ne hidegülj el. A középsulis évek akkor jók, ha jó közösségben vagy, jó fej emberekkel, barátokkal. És barátkozni úgy, hogy "hagyjanak békén!" nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!