Szerinted büszke lehetek magamra? A családom miért nem büszke rám?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, lány, főállásban dolgozom havi nettó 160-180ért, idén felvételt nyertem egy egyetem gazdasági szakán az ingyenes levelezős képzésre, van kb. 3 millió forint spórolt pénzem és több nyelven beszélek.
Mégis úgy érzem magam, mint egy darab szerencsétlen sz*r...
2012. júl. 27. 13:09
1/29 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat, én így ismeretlenbe máris büszke vagyok rád.
2/29 anonim válasza:
Igen, légy büszke magadra! Bátran! :)
3/29 anonim válasza:
Ha ettől jobban érzed magad, én 27 éves vagyok, nettó 70-et keresek, semmi megtakarított pénzem nincsen...
Na, most jobb?
4/29 anonim válasza:
Legyél nagyon büszke, de legyél hálás is azoknak, akik segítettek abban, hogy itt tarts 20 évesen!
6/29 A kérdező kommentje:
Senki nem segített benne... a szüleim mindig is kb. keresztbe sz*rták mi van velem, hogy vagyok stb.
2012. júl. 27. 13:24
7/29 anonim válasza:
Igen, büszke lehetsz. Egyáltalán miért érzed magad szerencsétlen sz*rnak?
8/29 anonim válasza:
Miből gondolod hogy nem büszkék rád? :)
9/29 anonim válasza:
Egyidősek vagyunk, én feleennyi pénzért dolgozom, de már legalább különélek, és nem kapok semmiféle támogatást.
Azt megkérdezhetem hogyan szedtél össze 3 millió spórolt pénzt? Szívesen fogadom a tanácsokat.
10/29 anonim válasza:
én büszke lennék rád a helyükben!
de hogy sikerült ezt elérned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!