Olyanérzésem van a családom iránt hogy "nem illek bele a képbe". Mások is vannak igy?
18
Te miért
Nem vagy egyedul!!!en 23 eves lany vagyok es van 4 testverem .+apam ,anyukam mar nincs!a testver szamomra mar csak egy szot jelent!aminek nincs jelentosege,.talan azert is erzem igy,mert soha nem tiszta szivbol ,joszandekkal kozeledtek felem!egyedul vagtam neki a nagy eletnek semmi segitseg nelkul,.de talpra altam,.es szegenynek se mondhatom magam ,mert elertem a celom!!es mikor ismet arra kerult a sor hogy ossze jojjunk mint testverek,mar nem illettem bele a kepbe!!ok maradtak ugyan ugy ,rossz akaroak ,irigyek,es lustak,.ellenben velem ,aki tesz azert hogy jobb legyen,.es oszinte leszek
a sok rossz utan ,mar nem erzem azt hogy hianyoznanak a testvereim,.talan nem ok nelkul irom ezt !!megbocsatani meg tanultam,de felejteni sajnos nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!