Miért könnyü magamra haragitani bárkit?
(Pszichológushoz járok fél éve)
bárkivel könnyen meg tudom utáltatni magam, ezt ugy értem, hogy ismerem a folyamatát, mig hogy kedvességgel megnyerjek valakit, ahhoz még csak hozzá sem tudok kezdeni.persze, akik kedvesek tudnak lenni, és általában kedvesek is, azoknak is sikerül megutáltatni magukat bárkivel, és állitom nem értenek ugy hozzá mint én, akinek ez az egyetlen készsége alakult ki az évek során!akkor ezek szerint kedveskedést is lehet igy vakon müvelni??? amikor szembesülök vele, hogy egy ujabb ember vált az utálómmá, akkor egyszerre érzek sikerélményt, és keserüséget, hogy a kedvességet is megprobálhatnám, és akkor más lenne az eredmény.mondjuk egy barátnö.
remélem segítek, ha leírom a saját példám. ott "tetszett meg" a leírásod, hogy sikerélmény. én is így voltam, csak bénasággal. rájöttem, hogy amikor hibázok/kudarcot vallok/elcseszek valamit, akkor úgy kezelem, mint egy normális dolgot, sőt, mintha nekem ez lenne a feladatom. aztán rájöttem, hogy ez marhaság, próbáltam lerombolni ezeket, azóta lett egy nyelvvizsgám, egy kapcsolatom (annak mondjuk vége:S), meg jó lett az érettségim, és a viszonyom a barátokkal meg a rokonokkal. szóval próbáld meg magadat kedves emberként elképzelni és úgy állni a dolgokhoz, hogy azt "várd el" magadtól!
Sok sikert:)
22:37 vagyok
Figyelj, lehet azért nem válaszolt neked, mert most abban a fázisban van, amikor élvezi ezt, most sikerélmény, aztán nem lesz az, majd újra az lesz stbstb.. ne vedd magadra
Jó a kérdés és jók a válaszok :)))
Egyébként nem reménytelen ember. Ha belegondolunk, azért írt ide kérdést, mert már zavarja a "sikerélménye". Vagy netán átélt ő is ilyen megbántásokat? Azt hiszem eljutott oda agyilag, hogy keresi a kiutat, talán már zavarja, hogy ennyien elkerülik. Ha rájön, hogy ő is tud kedves és őszinte lenni, ezt megkapja viszonzásként, és ő is jobban fogja magát érezni.
Én szurkolok neki :)))))
00:05 vagyok
Elég csak színlelni a kedvességet, mint ahogy az emberek 85%-a teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!