Kezdem magamra haragítani és elveszteni az állítólagos "barátaimat". Mit kellene tennem?
Tanácsra lenne szükségem és nagyon szépen kérek mindenkit,hogy lehetőleg értelmes és hasznos választ adjon,mert tényleg fontos.
Úgy érzem sikerült eltaszítanom magamtól pár barátot. Igazából sosem voltak ők igaz barátaim, úgy érzem. Sosem értettek meg és nem is igazán akartak.
Az egyikőjüknek most volt a szülinapi bulija, amire úgy volt,hogy én is megyek de lelki okokból ( elég depis voltam/vagyok a napokban) nem mentem el. Megkaptam,hogy ez az ünnepeltnek milyen rosszul esett, hogy ezt nem gondolták volna rólam és az én lelkemen szárad. Nagyon bűntudatom van ez miatt és nem tudom mit tegyek,mivel az igazat nem mondhatom el ,mert elmebetegnek néznének ,hazudni viszont nem szeretnék és nem is tudok. Van valami ötlet?
Sosem volt sok barátom és nem is szeretem az ilyen nagy partikat,mint amilyen ez is volt. A gyerekkori legjobb barátnőmtől pedig kicsit eltávolodtunk, mindkettőnk hiábájból. Arra gondoltam,hogy megpróbálom a vele való kapcsolatomat helyrehozni ( az az igazság,hogy nagyon hiányzik) és akkor talán nem kellene ennyire elkötelezettnek lennem olyan személyeknek ,akik igazából nem is a barátaim csak azért vagyok velük,hogy ne legyek annyira magányos.
Valaki tudna hasznos tanácsot adni?
17/L
Hát igen...Van úgy,hogy az ember kicsit szeretné elszigetelni magát a többiektől,egy kis nyugalomra vágyik,nekem sincs mindig kedvem a barátaimmal lenni,van,hogy elvagyok itthon egyedül.Mondd el nekik szerintem,hogy egy kicsit pihentél,ki akartál kapcsolni..stb.Viszont ha sokáig nem tartod velük a kapcsolatot,mivel ők nem olyan szoros barátok,el fognak szépen haladni melletted,és tényleg egyedül maradsz.
Igazi barátok...örülhet akinek tényleg van...
Én azt tanácsolom amit én tettem:
Szakadj el ezektől az emberektől, ezek mindig is csak ezt fogják feléd közvetíteni! Evvel magadnak csak jót teszel, ha nem barátkozol ilyen emberekkel! Eleinte rossz lesz, de utána rájössz, hogy milyen jót tettél! A legjobb barátnőddel beszéld meg a dolgokat, mondd el neki, hogy milyen sokat jelent neked és legyél vele és az ő barátaival minnél többet!! Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél!! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!